Δυσοσμία Σκύλων (Doggy Odor Blend) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3126
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903795
Προέλευση United Kingdom
Το Doggy Odor αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων, που σκοπό έχει την καταπολέμηση της δυσοσμίας που συχνά συνοδεύει τους τετράποδους φίλους μας.

Το Doggy Odor μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί τοποθετούμενο στα pendants για σκυλάκια (επικουρικά μετά από την περιποίηση του σκύλου), είτε ως ενισχυτικό συστατικό σε σαμπουάν, είτε ως συστατικό για την παρασκευή homemade αρωματικού σπρεϋ.

Το Doggy Odor στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Λεβάντα που διαθέτει ευχάριστο άρωμα και ηρεμεί τους μικρούς μας φίλους, το Λεμονόχορτο και το Πορτοκάλι που θεωρούνται ιδιαίτερα αποτελεσματικά για την καταπολέμηση και κάλυψη δυσάρεστων οσμών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν φρεσκάδα και το Τεϊόδεντρο (σε περιορισμένη αναλογία) το οποίο είναι απολυμαντικό και το οποίο θεωρείται πως καταπολεμά πολλούς τύπους βακτηρίων και μυκητών που προκαλούν δυσοσμία.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε (επικουρικά) το Doggy Odor, απλά ρίξτε 2-3 σταγόνες σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας του τετράποδου φίλου σας και στη συνέχεια προσαρμόστε το στο κολάρο του. Για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σπρεϋ για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας ακολουθείστε τις εξής οδηγίες: Αναμίξτε από 50ml ξυδιού και νερού σε ένα μπουκάλι. Στη συνέχεια προσθέστε 15-20 σταγόνες από το Doggy Odor και ανακινείστε καλά. Ψεκάστε το σκυλάκι σας από απόσταση περίπου 20 εκατοστών, αποφεύγοντας τη περιοχή των ματιών. Αν και το ξύδι αρχικά φαίνεται να έχει δυσάρεστη μυρωδιά, εντούτοις αυτή θα εξουδετερωθεί πλήρως σε ελάχιστα λεπτά της ώρας. Χρησιμοποιώντας την ίδια αναλογία από το Doggy Odor μπορείτε να εμπλουτίσετε και το σαμπουάν του σκύλου σας.

Τα αιθέρια έλαια που περιέχει το Doggy Odor γίνονται δεκτά από τους περισσότερους σκύλους (ακόμη και το Τεϊόδεντρο στην αναλογία στην οποία περιέχεται στο προϊόν) και δεν προκαλούν αλλεργίες στους τετράποδους φίλους μας. Στα περισσότερα σκυλάκια μάλιστα αρέσουν. Παρόλα αυτά αν παρατηρήσετε έντονη αντίδραση από το σκυλάκι σας, τότε θα πρέπει να διακόψετε τη χρήση τους. Έχουν και τα σκυλάκια τα ... γούστα τους.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή