Απώθηση Σκόρων (Moth Away Blend) 10ml Nature & Body

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3160
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903757
Προέλευση United Kingdom
Το Moth Away Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων, που σκοπό έχει την απώθηση του καταστροφικού για τα ρούχα σκόρου.

Το Moth Away μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί τοποθετούμενο στους αρωματιστές ντουλάπας (aromatherapy pendants), είτε να τοποθετηθεί σε βαμβάκι όταν τα ρούχα είναι φυλαγμένα σε σακούλες.

Το Moth Away Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Λεβάντα που είναι παγκοσμίως γνωστή για τη δράση της εναντίον του σκόρου, τον Κέδρο o οποίος θεωρείται αποτελεσματικός στην απώθηση των σκόρων, των κουνουπιών και των τερμιτών, το Δεντρολίβανο το οποίο - παρά την ευχάριστη μυρωδιά του - το αποφεύγει ο σκόρος και το Γαρύφαλλο το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εκδίωξη όλων των ειδών νυχτοπεταλούδας, συμπεριλαμβανομένου και του σκόρου των ρούχων.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Moth Away απλά ρίξτε 1-2 σταγόνες στο pendant της ντουλάπας σας. Αν τα ρούχα σας είναι κλεισμένα σε σακούλες, απλά ρίξτε 2-3 σταγόνες σε ένα κομμάτι από βαμβάκι και τοποθετήστε το μέσα στη σακούλα.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή