Λαντάνα 5ml Mira

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7276
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Ονομασία lantana camara
Προέλευση France
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243300403
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Η Lantana (Λαντάνα) επιστημονική ονομασία Lantana camara είναι αειθαλής θάμνος της οικογένειας Verbenaceae με αναρριχώμενη ή ημιαναρριχώμενη ανάπτυξη - φτάνει μέχρι και το 1,5m. - πλούσιο φύλλωµα και πολύχρωµα άνθη. Κατάγεται από τις θερμές περιοχές της κεντρικής Αμερικής, την Ασία και την Αφρική, αλλά πλέον συναντάται σχεδόν σε όλον τον κόσμο.

Το αιθέριο έλαιο Lantana προέρχεται από απόσταξη ατμού των φύλλων του φυτού και έχει ένα πικάντικο, ποώδες, βοτανικό άρωμα που μοιάζει με του φασκόμηλου. Οι σημαντικότερες αρωματικές ενώσεις του είναι οι υδρογονάνθρακες μονοτερπενίου και τα οξυγονωμένα μονοτερπένια (33,39%), μεταξύ των οποίων το σαβενένιο και 1,8-κινεόλη, ουσίες με αξιόλογη θεραπευτική δράση.

Το αιθέριο έλαιο Lantana της εταιρίας MIRA είναι ένα εξαιρετικό προιόν, ιδανικό για τη χαλάρωση και την ηρεμία του σώματος και του πνεύματος, αλλά και για την ανακούφιση από τον πόνο στους μυς και τις αρθρώσεις. Οι ηρεμιστική του δράση καταπραϋνει την ένταση μετά από μία κοπιαστική μέρα, χαλαρώνει και διευκολύνει τον ύπνο.

Το αιθέριο έλαιο Lantana της εταιρίας MIRA μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως:
Λάδι μασάζ αναμεμειγμένο με φυτικό λάδι βάσης (αμυγδαλέλαιο, βερυκοκέλαιο) για επάλειψη στην περιοχή που πάσχει. Αραιώστε μεταξύ 1 έως 3% σε φυτικό έλαιο και απαλλαγείτε άμεσα από τον πόνο των αρθρώσεων.

Σε δοχείο διάχυσης: προσθέστε μερικές σταγόνες στον διαχύτη σας και η πικάντικη μυρωδιά του θα σας χαλαρώσει ταξιδεύοντάς σας κατά μήκος του Ινδικού Ωκεανού.

Προσοχή! Αποφύγετετη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μην το χρησιμοποιείτε σε βρέφη ή παιδιά. Πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος. Χρησιμοποιήστε με προσοχή.

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Δεντρολίβανο 12ml Amygdalea rosmarinus officinalis
€ 9,90
Ροδόξυλο (Rosewood) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body aniba rosaedora
€ 6,90
Φασκόμηλο Ισπανικό Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs salvia lavandulifolia
€ 11,90
Ευκαλύπτος 12ml Αmygdalea eucalyptus globulus
€ 9,90
Τζίντζερ Πόσιμο 5ml Terpenic Labs zingiber officinale
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή