Ρυζέλαιο 1lt

€ 23,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2502
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 1 lt
Ονομασία oryza sativa
Το λάδι από Πίτουρα Ρυζιού (Rice Bran Oil) προέρχεται από τους καρπούς του φυτού Oryza Sativa, γνωστό και ως Ασιατικό Ρύζι. Θεωρείται πως είναι το "μυστικό της νεότητας" των γυναικών στη Ιαπωνία - μάλιστα είναι γνωστός στη Ιαπωνία ο όρος "Rice Bran Beauties".

To λάδι από Πίτουρα Ρυζιού είναι ένα "ελαφρύ" λάδι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε και στη σύνθετη ουσία gamma-oryzanol. Η ουσία αυτή θεωρείται πως έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα, μεταξύ των οποίων αναφέρεται η ικανότητα να προστατεύει τα λιπίδια της επιδερμίδας από την οξείδωση, να εμποδίζει την εμφάνιση φακίδων και να προστατεύει από την εμφάνιση σκούρων στιγμάτων. Η ουσία gamma-oryzanol διαλύεται στο έλαιο, με αποτέλεσμα να εισχωρεί εύκολα στην επιδερμίδα την οποία θρέφει αλλά και τονώνει (βελτιώνοντας τοπικά τη κυκλοφορία του αίματος).

Το λάδι από Πίτουρο Ρυζιού θεωρείται πως προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες και πως μειώνει την ένταση των ρυτίδων. Χρησιμοποιήστε το λάδι αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα αντιγήρανσης. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ώριμης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας.

Το λάδι από Πίτουρο Ρυζιού που προσφέρεται από τα Sensities, είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες ή προσμίξεις. Στη συσκευασία του 1lt είναι ιδιαίτερα οικονομικό.

  Δείτε επίσης

Ελίχρυσος 100ml helichrysum stoechas
€ 6,90
Τζοτζόμπα 1lt buxus chinensis
€ 119,00   € 82,90
Κερασέλαιο 100ml prunus avium
€ 6,90
Αγγούρι Λάδι 100ml cucumis sativus
€ 23,90
Κράνμπερυ 30ml vaccinium macrocarpan
€ 9,90
  Επιστροφή στην κορυφή