Ρίγανη Λάδι 30ml

€ 3,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3118
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία origanum compactum
Το λάδι Ρίγανης (Oregano Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Oreganum Compactum. Πιστεύεται πως διαθέτει ισχυρή αντιοξειδοτική δράση λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας του σε φαινόλες και φλαβονοειδή. Θεωρείται επίσης πως έχει αντιβακτηριακές, αντιπαρασιτικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Στη σύγχρονη αρωματοθεραπεία, η χρήση του Ριγανέλαιου έχει αρχίσει να παρουσιάζει σημαντική διάδοση στις περιπτώσεις των μυοσκελετικών πόνων. Χρησιμοποιείται ως έλαιο βάσης (μαζί με άλλα φυτικά και αιθέρια έλαια) σε περιπτώσεις μυικών πόνων, σε πόνους της μέσης και του αυχένα, σε κράμπες, αλλά και σε περιπτώσεις ρευματισμών και αθρίτιδας. Το έλαιο της ρίγανης χρησιμοποιείται ακόμη σε περιπτώσεις δερματοπαθειών (συμπεριλαμβανομένης της ακμής) και μυκητιάσεων.

To έλαιο Ρίγανης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή ως συστατικό σε λοτιόν, κρέμες, αλοιφές και σαπούνια.

Το έλαιο Ρίγανης που θα βρείτε στα Sensities είναι κατάλληλο για καλλυντική χρήση (cosmetic grade) και έχει διακριτικό (καθόλου έντονο) άρωμα. Είναι προϊόν εκχύλισης φύλλων Ρίγανης σε extra παρθένο ελαιόλαδο.

  Δείτε επίσης

Κνήκος (Καρθαμέλαιο) (ΕP) Naturally Thinking 100ml carthamus tinctorius
€ 8,90
Βαλσάμόλαδο 50ml Της Ελιάς
€ 6,90
Φράουλα Λάδι 30ml Fragaria vesca
€ 12,90
Πασιφλώρα 100ml passiflora incarnata
€ 8,90
Βαλσαμέλαιο 75ml από Κίτσος
€ 9,90
  Επιστροφή στην κορυφή