Κερασέλαιο 100ml

Τιμή e-shop:
€ 6,90 € 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2220
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Προέλευση United Kingdom
Ονομασία prunus avium
Το Κερασέλαιο (Cherry Kernel Oil), προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των κουκουτσιών του φυτού Prunus Avium, της γνωστής μας κερασιάς.

Το Κερασέλαιο είναι λεπτόρευστο, σχεδόν άοσμο και ιδιαίτερα πλούσιο σε λινολεϊκά (μέχρι 48%) και Ολεϊκά (μέχρι 30%) οξέα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε. To Κερασέλαιο περιέχει τις δραστικές ουσίες Tocopherols (alpha, delta και gamma), οι οποίες συνδέονται με τη Βιταμίνη Ε και αποτελούν ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά (κυρίως η a-Tocopherol).

Το Κερασέλαιο είναι ένα σχετικά "ελαφρύ" λάδι, το οποίο "μοιάζει" με το Αμυγδαλέλαιο και το Ροδακινέλαιο στην υφή του. Εντούτοις, το Κερασέλαιο απορροφάται πάρα πολύ καλά από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανώτερο από το Αμυγδαλέλαιο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας (και αντίστοιχα πολύ κατώτερο ως λάδι για μασάζ).

Λόγω της μεγάλης του απορροφητικότητας, το Κερασέλαιο είναι ιδανικό ως προϊόν ενυδάτωσης. Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο, σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια ή ως συστατικό στα σπιτικά σας καλλυντικά και σαπούνια.

Το Κερασέλαιο που προσφέρεται στα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικά.

Δείτε επίσης

Λεβαντέλαιο Βιολογικό 100ml Yfantia Terra
€ 9,90
Ρόδι Λάδι Organic 30ml punica granatum linn
€ 12,90
Ρίγανη Λάδι 30ml origanum compactum
€ 3,90
Καροτέλαιο 30ml daucus carota
€ 4,90
Ρυζέλαιο 100ml oryza sativa
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή