Άμπελος 10ml Bach

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1874
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Αμπέλι (Vine) χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της εσωτερικής ισορροπίας του ατόμου σε θέματα ηγεσίας και διαχείρισης της εξουσίας που το πρόσωπο αυτό διαθέτει, καθώς και του τρόπου που την ασκεί. Πολλά άτομα τα οποία έχουν εξουσία "τείνουν" να γίνονται υπερβολικά αυταρχικά και δεσποτικά, έως και επιθετικά κάποιες φορές. Η συμπεριφορά αυτή συνήθως προκαλείται από την βεβαιότητα που έχουν για την ορθότητα των απόψεων τους και την ανάγκη που αισθάνονται να διατηρούν τον έλεγχο των καταστάσεων. Αν και δεν προσπαθούν να αλλάξουν τους άλλους ανθρώπους, συνήθως αγνοούν τις επιθυμίες και τις απόψεις τους, αναμένοντας και απαιτώντας επιπλέον, απόλυτη υπακοή από αυτούς. Τα όρια τους είναι σκληρά, χωρίς έλεος. Ως ενδεικτικά παραδείγματα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον γονέα ή τον προϊστάμενο που κυβερνά με σιδερένια ράβδο ή τον αριβίστα πολιτικό που χρησιμοποιεί όλα τα μέσα προκειμένου να επιτύχει τους σκοπούς του

Το Αμπέλι προάγει την αποφασιστικότητα παραμερίζοντας την θέληση για επικυριαρχία. Οι θετικοί άνθρωποι Vine ενθαρρύνουν, βοηθούν, στηρίζουν τους άλλους ανθρώπους χωρίς να επιθυμούν να τους εξουσιάζουν. Χρησιμοποιούν τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις ικανότητές τους για να τους βοηθήσουν να χαράξουν τη δική τους πορεία στη ζωή, πολύτιμοι πραγματικά αρωγοί στο δύσκολο ταξίδι προς την αυτογνωσία. Ανήκει στην ομάδα Overcare & Concern (υπερβολή).


Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Πικραλίδα 10ml Bach
€ 7,90
Πεύκο 25ml Bach
€ 14,90
Ιτιά 10ml Bach
€ 7,90
Νεροβιολέτα 25ml Bach
€ 14,90
Κληματίδα 25ml Bach
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή