Αγριόκρινο 10ml Bach

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1871
Είδος Ανθοϊάματα Bach
Βάρος 10 ml
Προέλευση England
Τα Ανθοϊάματα Bach μελετήθηκαν και εξελίχθηκαν από τον Βρετανό καθηγητή Dr. Edward Bach την δεκαετία του 1930. Πρόκειται για 38 εκχυλίσματα φυτών (κυρίως λουλουδιών) που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα στην ομοιοπαθητική ιατρική. Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

Το Αγριόκρινο (Star of Bethlehem) χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την εσωτερική ισορροπία στην περίπτωση που κάποιο άτομο έχει υποστεί σοκ ή τραύμα (σωματικό, ψυχικό ή νοητικό), πρόσφατα ή στο παρελθόν. Είναι γεγονός, πως ένα ισχυρό σοκ μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Η έννοια του "σοκ" είναι σε πολλές περιπτώσεις "σχετική", καθώς ορισμένα γεγονότα που μπορεί να θεωρούνται "καταστροφικά" για την εσωτερική ισορροπία κάποιων ανθρώπων, μπορεί να μην έχουν ισχυρή επίδραση σε άλλους. Πολλά άτομα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, την ξαφνική απώλεια της θέσης εργασίας, ένα διαζύγιο, το άκουσμα "κακών" νέων, την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου κτλ. Σε κατάσταση σοκ, ο άνθρωπος δεν μπορεί να "λειτουργήσει" φυσιολογικά. Παρουσιάζει σημάδια μελαγχολίας ή κατάθλιψης, "παραίτησης" ή ακόμη - σε πολλές περιπτώσεις - και φόβου πως κάτι "άσχημο" θα συμβεί ξανά.

Το Αγριόκρινο "αποκαθιστά" την ψυχική ισορροπία και ηρεμία. Μας δίνει τη δυνατότητα να "επεξεργαστούμε", να αποδεχτούμε και τελικά να ξεπεράσουμε όσα μας συνέβησαν στο παρελθόν. Ανήκει στην ομάδα Despair & Despondenvy (απόγνωση).

Όλα τα ανθοϊάματα που προσφέρονται από το Sensities παρασκευάζονται στην Αγγλία με βάση τις ακριβείς οδηγίες του Dr. Bach. Συσκευάζονται με το παραδοσιακό τρόπο, καθώς η εμφιάλωση και η ετικετοποίηση γίνεται με το χέρι - με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ο Dr. Bach και οι μαθητές του τα συσκεύαζαν τη δεκαετία του 1930. Όλα τα ανθοϊάματα Bach περιέχουν Βιολογικό Brandy (organic) ως μέσο συντήρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά τα ανθοϊάματα Bach θα πρέπει να εντοπίσετε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, την συναισθηματική σας κατάσταση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σημαντικά στη διάγνωση, στέλνοντας σας (μέσω e-mail) ένα ερωτηματολόγιο που θα σας επιτρέψει να καθορίσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση και να επιλέξετε τα σωστά ανθοιάματα. Απλά στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη φόρμα επικοινωνίας του website του Sensities, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα Bach. Η χρήση των ανθοιαμάτων Bach δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Δαμασκηνιά 10ml Bach
€ 7,90
Σχοίνος 10ml Bach
€ 7,90
Σχοίνος 25ml Bach
€ 14,90
Λάριξ 10ml Bach
€ 7,90
Νεροβιολέτα 10ml Bach
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή