Θλίψη και Πένθος (Healing Bereavement) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1933
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100561066
Εταιρεία Crystal Herbs
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοιαμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Healing Bereavement ενισχύει την εσωτερική "δύναμη" ενός ατόμου που έχει βιώσει την απώλεια ενός πολύ οικείου του ανθρώπου στο πρόσφατο ή στο πιο μακρινό παρελθόν. Η απώλεια ενός πολύ κοντινού ανθρώπου δημιουργεί έντονα συναισθήματα που είτε εκφράζονται με συγκεκριμένες συμπεριφορές, είτε παραμένουν "κλεισμένα" στο υποσυνείδητο μέχρις ότου δωθεί η αφορμή να βγουν στην επιφάνεια. Η "απώλεια" δεν περιλαμβάνει μόνο την έννοια του "θανάτου", αλλά εκφράζεται συχνά και από καταστάσεις όπως είναι το διαζύγιο, η μετανάστευση ενός παιδιού στο εξωτερικό, ο καυγάς με έναν παιδικό φίλο κτλ. Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια αποτελεί πάντοτε ένα (μικρότερο ή μεγαλύτερο) σοκ για το συναισθηματικό μας κόσμο. Όταν κάποιος δεν μπορέσει άμεσα να "εκτονώσει" το σοκ αυτό, τότε τα αρνητικά συναισθήματα "θάβονται" μέσα του και λειτουργούν "ανασταλτικά" στη ομαλή πορεία και συμπεριφορά του. Η ξαφνική και ανεξήγητη αίσθηση θλίψης και η επιφυλακτικότητα στη σύναψη πραγματικών σχέσεων με άλλους ανθρώπους οφείλονται συχνά στη συναισθηματική φόρτιση της απώλειας (και του φόβου μιας νέας επώδυνης απώλειας).

To Healing Bereavement μας βοηθάει να "αποδεχτούμε", να κατανοήσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματα του εσωτερικού μας "πένθους". Με το τρόπο αυτό μας ωθεί να "αποφορτιστούμε" συναισθηματικά και να βρούμε ξανά την ισορροπία.

Το Healing Bereavement περιέχει Eucalyptus, Bleeding Heart, Snowdrop, Elecampagne, Sardonyx και Borage .

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Εσωτερική Δύναμη (Inner Strength) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αίσθημα Ασφάλειας (Feeling Safe) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Εσωτερική Γαλήνη (Inner Calm) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αφθονία στη Ζωή (Open to Receive) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Αυτοπεποίθηση (Confidence) 10ml Crystal herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή