Τρυφερή Επικοινωνία (Loving Communication) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1947
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561257
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Loving Communication συμβάλει στο να μπορεί το άτομο να εκφράσει πιό εύκολα και "ανοιχτόκαρδα" τα συναισθήματά του, κυρίως στις πιό προσωπικές του σχέσεις (ερωτικές, φιλικές και οικογενειακές). Ενισχύει την ικανότητά του ατόμου, να αισθάνεται πιό ελεύθερο με τον εαυτό του και να μπορεί να εκφράζει στους αγαπημένους του, όλα τα συναισθήματα του. Εκείνο το ανθρώπινο χαρακτηριστικό που αποκαλείται "προσωπικότητα", είναι στη πραγματικότητα ένα όχημα που βοηθάει τον άνθρωπο να εκφράσει την αγάπη του και να φωτίσει την ύπαρξη του - ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ένα "μέσο συλλογής" εμπειριών και γνώσεων. Προκειμένου η "προσωπικότητα" να αναπτύσσεται ολοκληρωμένα, θα πρέπει ό άνθρωπος να έχει όλα τα “κανάλια επικοινωνίας” σε λειτουργία και κυρίως να έχει την ικανότητα να "επιτρέπει" και να "προωθεί" την "ανοιχτόκαρδη" επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, οι "σχέσεις" περνούν από "κρίση", η επικοινωνία σταδιακά χάνεται και η διαδικασία "απομάκρυνσης" από τους οικείους αποτελεί πλέον γεγονός. Η "προσωπικότητα" αναπτύσσεται με διαρκώς χαμηλότερους ρυθμούς και όχι σε "παράλληλη πλεύση" με εκείνη των αγαπημένων προσώπων. Τα "ζευγάρια", οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας σταματάνε πλέον να επικοινωνούν "ουσιαστικά" - με αποτέλεσμα συχνά να επέρχεται ο χωρισμός ή η πλήρης "απομάκρυνση".

Το Loving Communication θα μας βοηθήσει να διαλύσουμε τους όποιους φραγμούς υπάρχουν στα charka της καρδιάς μας, φραγμοί οι οποίοι μας εμποδίζουν να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συναισθήματα στις πιό προσωπικές μας σχέσεις. Όχι μόνο θα μας "παρακινήσει" να ανοίξουμε διάπλατα την επικοινωνία με τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη ζωή μας, αλλά θα μας βοηθήσει ακόμα ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μεγαλύτερη και καλύτερη επαφή με τον ίδιο μας τον εαυτό.

To ίαμα Loving Communication περιέχει Blue Quartz, Aquamarine, Campanula, Chrysoprase, Kunzite και Cosmos.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή