Μεγαλύτερη Υπομονή

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1952
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

Το Restoring Patience απευθύνεται σε εκείνους που έχουν βαθειά ριζωμένα μέσα τους στερεότυπα ανυπομονησίας, απογοήτευσης και θυμού - τα οποία δεν τους αφήνουν να κατανοήσουν τους άλλους και να έχουν αρμονική συνύπαρξη μαζί τους. Η ανυπομονησία και η απογοήτευση είναι συναισθήματα πολύ συνηθισμένα στον σημερινό "γρήγορο κόσμο". Ο άνθρωπος μπορεί πολύ εύκολα να ξεχάσει ότι υπάρχει μια θέση αλλά και αρκετός χρόνος για τα πάντα. Είναι λοιπόν απαραίτητο να κατανοήσει και να αναγνωρίσει πως θα πρέπει να "εμπιστευτεί" τη διαίσθηση του και όχι να υποταχθεί στα πιεστικά "πρέπει" που καθορίζουν η "κοινωνική θέση" του και η "προσωπικότητα" που παρουσιάζει στους άλλους. Η αντίληψη που επικρατεί “να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα", τελικά εμποδίζει τον άνθρωπο από το να "αφεθεί" και να "απολαύσει" πλήρως τη στιγμή που ζεί.

Το Restoring Patience, θα μας βοηθήσει να "αποκαταστήσουμε" και πάλι την υπομονή στην ζωή μας. Θα συμβάλει αποφασιστικά ώστε η καθημερινότητά μας να κυλάει πιο ήρεμα και οι σχέσεις μας με τους συνανθρώπους μας να είναι πιο αρμονικές.

Το Restoring Patience περιέχει Onion, Azurite/Malachite, Cinnabar, Peridot, και Ruby.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Συναισθηματική Ισορροπία
€ 9,90
Αυτοπεποίθηση
€ 9,90
Εσωτερική Ενότητα
€ 9,90
Αυθορμητισμός
€ 9,90
Νέοι Ορίζοντες
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή