Σεξουαλικότητα (Sexuality) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1955
Είδος Ανθοϊάματα Devine Harmony
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100561318
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Η σειρά ιαμάτων Divine Harmony περιλαμβάνει 40 ειδικά προϊόντα. Κάθε ένα από τα μοναδικά αυτά προϊόντα, αποτελεί μία ξεχωριστή πρόσμιξη ανθοϊάμάτων και κρυσταλλικών ιαμάτων (ιάματα ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων). Η σειρά Divine Harmony παρέχει τα "εργαλεία" που είναι απαραίτητα για την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και συναισθημάτων. Ο προσεκτικά μελετημένος συνδυασμός των υλικών των ιαμάτων, τα καθιστά ιδανικά για την επίτευξη της εσωτερικής αλλαγής που απαιτείται σε διαφορετικές φάσεις της ζωής ενός ατόμου.

To Sexuality απευθύνεται σε εκείνους που δυσκολεύονται να εκφράσουν ανοικτά και με φυσικό τρόπο, την σεξουαλικότητά τους. Η πηγαία και αυθόρμητη έκφραση της αγάπης για κάποιον, μέσω της σεξουαλικότητας, είναι μια υπέροχη, αλλά και απαραίτητη μορφή επικοινωνίας. Δυστυχώς όμως, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να εφράσουν πλήρως την σεξουαλική τους ενέργεια, συνήθως εξαιτίας κάποιων αυστηρών στερεότυπων που έχουν "υιοθετήσει" ή τους έχουν "επιβληθεί" κατά καιρούς. Αυτά τα στερεότυπα λοιπόν, δεν είναι σπάνιο να "μπλοκάρουν" τόσο το συναίσθημα όσο και το σώμα, και δεν αφήνουν τον άνθρωπο να εκφράσει αυτό που πραγματικά αισθάνεται για τους άλλους. Η σεξουαλική ενέργεια αποτελεί μια πολύ ισχυρή και απόλυτα απαραίτητη μορφή έκφρασης.

Αν δεν "βρίσκει διέξοδο" για να διοχετευτεί, τότε το άτομο συχνά δεν μπορεί να αποκαταστήσει την εσωτερική συναίσθηματική ισορροπία του. Συχνά η έκφραση της σεξουαλικότητας, συνδέεται με την ηλικία. Καθώς ο άνθρωπος "μεγαλώνει", πολλές φορές πιστεύει πως η σεξουαλική του ενέργεια "χάνεται" - με αποτέλεσμα να δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα "αυτοεκτίμησης". Στη πραγματικότητα όμως, η σεξουαλική έκφραση είναι απλά ένα τμήμα της συνολικής ανθρώπινης επικοινωνίας. Το γεγονός πως στις μέρες μας προβάλεται "υπερεκτιμημένη", οδηγεί συχνά σε λάθος συμπεράσματα για το "πόσο σεξουαλικοί είμαστε". Στην ιδανική "εσωτερική ισορροπία", η δύναμη της σεξουαλικής ενέργειας συνδυάζεται αρμονικά με την ενέργεια που απορρέει από την καρδιά - δημιουργώντας έτσι ένα "ολοκληρωμένο" συναίσθημα στη προσέγγιση άλλων ανθρώπων.

Το Sexuality θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα αυστηρά στερεότυπα, τα ταμπού, και τις προκαταλήψεις - προκειμένου να μπορέσουμε να εκφράσουμε ανοικτά και χωρίς τύψεις την σεξουαλικότητά μας.

To Sexuality περιέχει Aubergine, Light και Dark Opal, Rose Quartz, Squash και Clear Quartz.

Όλα τα προϊόντα της σειράς ιαμάτων Devine Harmony έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή