24ωρη αναπλαστική και ενυδατική κρέμα προσώπου με ιπποφαές, γκίνγκο μπιλόμπα, μέλι και ιβίσκο από Olivellenic Organics 50ml

€ 23,90 € 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4433
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Barcode 5205544000812
Εταιρεία Olivellenic
Προέλευση Hellas (Poros)
Η 24ωρη αναπλαστική και ενυδατική κρέμα προσώπου της Olivellenic Organics με ιπποφαές, γκίνγκο μπιλόμπα, μέλι και ιβίσκο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο δέρμα σας, χαρίζοντάς του ελαστικότητα και λάμψη. Το Ιπποφαές, πλούσιο σε βιταμίνες και ολεϊκά οξέα (omega-3, 6, 7 και 9) βοηθά στη φυσική ανάπλαση του δέρματος αναπληρώνοντας τη χαμένη υγρασία, ενώ είναι γνωστό, όπως και το γκίνγκο μπιλόμπα (το αρχαιότερο είδος δέντρου που έχει εντοπιστεί στον πλανήτη) για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες.

Ο ιβίσκος με την πλούσια αντιοξειδωτική του δράση παρέχει σημαντικά οφέλη στην υγεία της επιδερμίδας, αυξάνει την ελαστικότητά της και προάγει την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ το μέλι, γνωστό φυσικό ενυδατικό, με την αντιοξειδοτική και αντι-μικροβιακή του δράση βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και προστατεύει το δέρμα από την καταστροφική επίδραση του περιβάλλοντος, διατηρώντας το φρέσκο και ανανεωμένο. Η αντιγηραντική 24ωρη κρέμα της Olivellenic είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις ώριμες επιδερμίδες άνω των 30 ετών και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά την απαλότητα και την ελαστικότητα που αναζητά. Εξαιτίας της μη λιπαρής υφής της απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.

Βιολογικά πιστοποιημένη από την ICEA
Επιστροφή στην κορυφή