Ρομαντική Διάθεση Έλαιο Μασάζ (Υλάνγκ Υλάνγκ, Πατσουλί, Γιασεμί, Γεράνι) 100ml Nature & Body

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3014
Είδος Προϊόντα Μασάζ / Καλλυντικά Μασάζ
Βάρος 100 ml
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Natural Contours
Barcode 5200431903702
To Sensual Blend είναι ένα εξειδικευμένο λάδι για μασάζ, το οποίο έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη δημιουργία ρομαντικής διάθεσης. Περιέχει αιθέρια έλαια με έντονες αφροδισιακές και διεγερτικές ιδιότητες. Αποτελεί ένα από τα πιο αισθησιακά έλαια μασάζ που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το Sensual Blend συμβάλει στην αύξηση της Libido στο ζευγάρι. "Ανεβάζει" την ερωτική διάθεση ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει και ξεκουράζει. Στηρίζει την ευεργετική του δράση σε έναν προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό ελαίων βάσης και αιθερίων ελαίων. Περιέχει Υλανγκ Υλανγκ το οποίο θεωρείται πως αυξάνει την έλξη που αισθάνεται το ζευγάρι, Πατσουλί το οποίο θεωρείται πως μειώνει τους ερωτικούς ενδοιασμούς, Γιασεμί το οποίο πιστεύεται πως συμβάλει στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής "ψυχρότητας" και Γεράνι το οποίο εξυψώνει τα συναισθήματα της ικανοποίησης και της αγάπης.

Τα αιθέρια έλαια του Sensual Blend έχουν προσεκτικά αναμιχθεί σε μία βάση ελαίων που αποτελείται από Αμυγδαλέλαιο, Σταφυλέλαιο και Βιταμίνη Ε. Το Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond Oil) είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, Ε και πρωτεΐνες. Φροντίζει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα καταπολεμά αποτελεσματικά ερεθισμούς του δέρματος. To Σταφυλέλαιο (Grapeseed Oil) είναι πολύ πλούσιο σε Λινολεϊκό Οξύ το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Η Vitamin E έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προωθεί την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων στην επιδερμίδα.

Το λάδι Sensual Blend μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο το σώμα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προετοιμάστε το χώρο σας πριν από το μασάζ, χαμηλώνοντας το φωτισμό και μειώνοντας τους θορύβους. Απλώστε μία μικρή ποσότητα στο σώμα και με απαλές μαλάξεις δώστε σε ολόκληρο τον οργανισμό την ευκαιρία να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Sensual Blend και ως Bath Oil, βάζοντας μικρή ποσότητα μέσα στο νερό της μπανιέρας. .

Όλα τα εξειδικευμένα λάδια της σειράς Ethereal Nature είναι 100% φυτικά και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Είναι πολύ πλούσια σε καθαρά αιθέρια έλαια (περιεκτικότητα 3%) και ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Δεν είναι κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (όπως όλα τα προϊόντα με αιθέρια έλαια) και σε παιδιά κάτω των 5 ετών.

Δείτε επίσης

Body Sensation Strawberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Serenity Aromatics Massage Oil 236ml by Kamasutra
€ 22,90   € 19,88
Coconut & Pineapple Edible Luxury Body Oil 75ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Sweet Almond Massage Oil 100ml by Kamasutra
€ 14,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή