Παραδοσιακό Σαπούνι με εκχύλισμα κισσού Olivellenic

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4377
Είδος Σαπούνια
Προέλευση Hellas
Βάρος 100 gr
Η εταιρεία Olivellenic έχει έδρα το όμορφο νησί του Πόρου. Με σεβασμό στην παράδοση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας δημιούργησε μία ξεχωριστή σειρά μοναδικών, χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε πρόσωπο και σώμα.

Ο κισσός ήταν γνωστός στην Ελλάδα από την Ομηρική εποχή και ονομαζόταν «Διονύσιον», καθώς ήταν αφιερωμένος στο θεό Διόνυσο. Εκτεταμένες αναφορές στον κισσό κάνει ο Θεόφραστος στο έργο “Περί Φυτών Ιστορία”, όπως επίσης και ο Διοσκουρίδης, που τον θεωρεί πανάκεια για πολλές ασθένειες.
Η εξωτερική του χρήση σε καταπλάσματα (μόνο τα φύλλα) έχει πολύ θετικά αποτελέσματα σε μία σειρά από παθήσεις και θεωρείται από τα καλύτερα βότανα. Τα νεαρά φύλλα του Κισσού δρουν τονωτικά, αντιπυρετικά και εφιδρωτικά, ενώ έχουν παυσίπονες αντιβακτηριδιακές και αντιοιδηματικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα του φυτού θεωρείται ίσως το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς έχει την ιδιότητα να διαλύει τις υδρολιπώδεις περιοχές του σώματος συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της εμφάνισής του. Βοηθά επίσης στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στην απομάκρυνση τους από τον οργανισμό, ενώ χρησιμοποιείται και στην πρόληψη των ευρυαγγείων.

Το παραδοσιακό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με εκχύλισμα κισσού της εταιρίας Olivellenic Organics έχει σύνθεση πλούσια σε βιταμίνη Ε, εκχύλισμα ευκαλύπτου και φασκόμηλου, συστατικά τα οποία είναι γνωστά για την αντιμυκητιακή, αντισηπτική και επουλωτική τους δράση. Ο πλούσιος, κρεμώδης αφρός του ξεχωριστού αυτού προϊόντος καθαρίζει σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και υγεία, ενώ ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τα πλέον ευαίσθητα, ενώ συμβάλλει αποτελεσματικά στην μείωση της κυτταρίτιδας και του λίπους. Κατάλληλο για το σώμα. (Αφού κάνετε ένα ζεστό μπάνιο ή ντους, τρίψτε απαλά το σαπούνι, κάνοντας κυκλικές κινήσεις, πάνω στα σημεία που εμφανίζεται κυτταρίτιδα). Πωλείται σε χάρτινη, οικολογική και βιοδιασπώμενη συσκευασία των 100γρ.
Επιστροφή στην κορυφή