Βιταμινη Α (Ρετινόλη) 60% σε ηλιέλαιο 100ml

€ 29,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2706
Είδος Συστατικά Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
H Βιταμίνη Α (Vitamin A Palmitate) είναι ένα πολύτιμο συστατικό ανάπλασης της επιδερμίδας, με θαυμαστή αντιγηραντική δράση.

H Βιταμίνη Α παρουσιάζει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς φαίνεται πως έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνων στο χόριο (dermis) - το συνδετικό ιστό που υποστηρίζει την επιδερμιδα και τη συνδέει με το υποδόριο λίπος. Το χόριο περιέχει το δίκτυο των ελαστικών ινών, το οποίο καθορίζει τη ποιότητα της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Η μείωση της έντασης των ρυτίδων και η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα (φαίνεται πιο "φρέσκια), απότελούν ενδείξεις της δράσης της βιταμίνης Α.

Η βιταμίνη Α παρουσιάζει επίσης ισχυρή αναπλαστική δράση. Θα τη βρείτε σε δεκάδες προϊόντα φαρμακείου που προτείνονται κατά της ακμής, κατά των μαύρων στιγμάτων, αλλά και για την ανάπλαση δερματικών τραυμάτων και ουλών.

Η βιταμινη Α της σειράς Ethereal Nature είναι πολύ υψηλής ποιότητας. Έχει τη μορφή ελαίου και περιέχει Vitamin A Palmitate, Sunflower Oil (ηλιέλαιο) και di-alpha-tocopherol (η μορφή της βιταμινης Ε που παρουσιάζει τη μέγιστη απόρρόφηση από τον ανθρώπινο οργανισμό)

Στα "Home made cosmetics", το λάδι Βιταμίνης Α χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό από 0,5% εως 2,0%. Μετά τη χρήση της Βιταμίνης Α, θα πρέπει να απόφεύγεται η έκθεση στον ήλιο διότι οξειδώνεται. Η Βιταμίνη Α επίσης θα πρέπει να απόφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Gel 1Lt
€ 27,00
Guar Gum 100gr
€ 5,90
Ουρία 100gr
€ 4,90
Καυστική Σόδα 1kg
€ 4,50
Λευκό Σαπούνι Πούδρα 500gr
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή