Βερίκοκο Σκόνη 100gr

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2268
Είδος Πούδρες
Βάρος 100 gr
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Η Σκόνη Βερίκοκου (Apricot Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (spray-dried apricot puree) των καρπών του φυτού Prunus Armeniaca, του γνωστού μας Βερίκοκου.

Η σκόνη Βερίκοκου είναι πλούσια σε Βιταμίνες Α και C, καθώς και σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Φώσφορος, το Σίδηρο και το Κάλιο. Η σκόνη Βερίκοκου αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα.

Η σκόνη Βερίκοκου αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps και Scrubs. Χαρίζει στα "home-made" προϊόντα το υπέροχο άρωμα του φρέσκου Βερίκοκου, ενώ παράλληλα "θρέφει" και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από το Sensities είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από τα Sensities είναι 100% φυσικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε στα Sensities (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

Δείτε επίσης

Φύκια Κελπ (Premium Kelp Powder) 100gr Health Trade
€ 5,90
Φύκια Bladderwrack 100gr
€ 4,90   € 3,90
Επιστροφή στην κορυφή