Λεβάντας Άνθη σε Μαξιλαράκι Yfantia Terra

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4589
Είδος
Διαστάσεις 14,00 cm × 10,00 cm
Προέλευση Hellas
Η λεβάντα είναι γνωστή για το υπέροχο άρωμα της και τις αναρίθμητες θεραπευτικές της ιδιότητες, ήδη από την αρχαιότητα. Χρησιμοποιείται από τους λαούς της Μεσογείου εδώ και 2.500 χρόνια και οι επιστήμονες την κατατάσσουν στα 20 πιο σημαντικά βότανα.

Η αυθεντική λεβάντα δεν έχει καμία παρενέργεια και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε με ποικίλους τρόπους προκειμένου να ωφεληθούμε από τα ευεργετικά της αποτελέσματα.
Είναι ευρέως γνωστό ότι η λεβάντα καταπολεμά αποτελεσματικά τον σκώρο. Εκτός από αυτό όμως, έχει και πολλές άλλες σημαντικότερες ιδιότητες. Καταπολεμά το άγχος, την υπέρταση και την ήπια κατάθλιψη, ενώ παράλληλα ηρεμεί το νευρικό σύστημα, τονώνει και ξεκουράζει. Το εκχύλισμά της θεωρείται από βοτανοθεραπευτές κατάλληλο για την αντιμετώπιση των νευρικών πονοκεφάλων και της αϋπνίας. Επίσης έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ανακουφίζει από κρυώματα, βήχα και ημικρανίες.

Τοποθετήστε το μαξιλαράκι ξηρής δρόγης της Yfantia terra στο προσκέφαλό σας κατά τη διάρκεια της νύχτας και απολαύστε έναν ήρεμο και βαθύ ύπνο. Τοποθετήστε το, επίσης, στις ντουλάπες και τα συρτάρια σας και νιώστε την ξεχωριστή του ευωδιά να πλημμυρίζει τα ρούχα σας, προσφέροντας ταυτόχρονα αποτελεσματική προστασία από τον σκώρο

Δείτε επίσης

Καλαμάκια Bamboo Μικρά by Rizes Crete
€ 6,50
Θερμός 390ml Rizes Wood
€ 14,90
Hopi Ear Candles Natural (2αδα)
€ 4,90
Shower Scrunchies Λευκό
€ 1,00
Επιστροφή στην κορυφή