Τσάι Antivich 40gr Lelex

€ 7,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6887
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Lelex
Barcode 5210201379620
Βάρος 40 gr
Ενισχύστε δραστικά την υγεία του αναπνευστικού σας συστήματος και απαλύνετε άμεσα τον βήχα με το τονωτικό Τσάι Antivich από την εταιρία Lelex.

Μαλακτική Γλυκόριζα, αντιμικροβιακός Ευκάλυπτος, αντισηπτικό Θυμάρι, βλεννολυτικός Σαμπούκος, αποχρεμπτικό Φασκόμηλο…και 10 ακόμη άριστα επιλεγμένα και σε μέγιστη αρμονία μεταξύ τους βότανα, όλα μαζί σε ένα ξεχωριστό τονωτικό μείγμα, το οποίο θα ενισχύσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού σας στη μάχη κατά των ιών!

Πλούσια σε αποχρεμπτικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες, η Γλυκόριζα δρα ως ισχυρό μαλακτικό των πνευμόνων, καθώς καθαρίζει και απαλύνει τις βλεννώδεις μεμβράνες του λαιμού και των πνευμόνων και συμβάλλει στην απομάκρυνση των φλεμάτων.

Ένα από τα ισχυρότερα αντιμικροβιακά και αντιβιοτικά βότανα, ο Ευκάλυπτος καταπραΰνει το βήχα, ρευστοποιεί τα φλέματα και καταπολεμά τη βρογχίτιδα και το άσθμα βοηθώντας σημαντικά στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Το Θυμάρι διαθέτει σημαντικές αντισηπτικές, αντισπασμωδικές και χαλαρωτικές ιδιότητες και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του ξηρού βήχα και της βρογχίτιδας.
Αποχρεμπτικός και βλεννολυτικός ο Σαμπούκος έχει την ιδιότητα να προκαλεί εφίδρωση, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση του πυρετού.

Εξαιρετικά τονωτικό για τον οργανισμό, το Φασκόμηλο βοηθά στην απομάκρυνση της βλέννας από τους πνεύμονες, και στην καταπράυνση του πονόλαιμου και του βήχα.

Τσάι Antivich η φυσική προσέγγιση για τον ξηρό και παραγωγικό βήχα!

Δείτε επίσης

Ρείκη (Heather) 100gr calluna vulgaris
€ 5,90
Άρκτιο (Burdock) 1Kg Arctium lappa
€ 34,30
Τόνκα Φασόλι (Tonka Bean) 1Kg dipteryx odorata
€ 89,30
Σαμπούκος (Elder European) 1Kg sambucus ni gra
€ 41,30
Μάτε (Mate) Ilex paraguariensis
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή