Bee Φλάμουρους - Φλαμούρι, χαμομήλι & μελισσόχορτο 25gr Grizo Prasino

€ 7,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8095
Είδος Αποξηραμένα Βότανα
Βάρος 25 gr
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Grizo Prasino
Barcode 5213009622707
Χειροποίητο Βιολογικό Βοτανικό Μίγμα Bee Φλάμουρους από την εταιρία Grizo & Prasino με άνθη και φύλλα φλαμουριάς, φύλλα μελισσόχορτου και άνθη χαμομηλιού. Ο κατευναστικός συνδυασμός χαμομηλιού-μελισσόχορτου συναντά το γλυκό, καταπραϋντικό άρωμα του φλαμουριού και μαζί δημιουργούν ένα τρυφερό βοτανικό μίγμα που μας χαλαρώνει και μας ηρεμεί.

Χρειάζεστε “βοήθεια” για να διατηρήσετε την ψυχραιμία από το πρωί; θέλετε να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα σας πριν τον ύπνο; Το Bee Φλάμουρους είναι το ιδανικό ρόφημα για εσάς. Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας.

Το μελισσόχορτο με τις ισχυρές αντισπασμωδικές, κατευναστικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση διαταραχών του νευρικού συστήματος, όπως πονοκέφαλοι και ημικρανίες, ενώ φαίνεται ότι επηρεάζει σημαντικά το τμήμα του εγκεφάλου που σχετίζεται με την ψυχική διάθεση, συμβάλλοντας στην αποβολή της έντασης, του άγχους και της κατάθλιψης.

Χωρίς καφεΐνη και γνωστό ως το πιο καταπραϋντικό αρωματικό φυτό, το χαμομήλι ξεχωρίζει για την ικανότητά του να ηρεμεί τον οργανισμό, ανακουφίζοντάς τον από το άγχος και το στρες συμβάλλοντας με φυσικό τρόπο στην αντιμετώπιση της αϋπνίας. Επιπλέον, είναι άριστο για την επούλωση των ελκών του στομάχου και της στοματικής κοιλότητας, για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, την δυσκοιλιότητα, την ανορεξία και τη δυσπεψία, ενώ φαίνεται ότι έχει και μυοχαλαρωτική δράση, βοηθώντας στην καταπολέμηση των μυϊκών σπασμών και των φλεγμονών.

Το τίλιο ή φλαμούρι αποτελεί φυσικό “ηρεμιστικό” για τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι το καταλληλότερο ρόφημα για το απόγευμα ή και για αργά το βράδυ, καθώς μας χαλαρώνει από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας. Βοηθάει σημαντικά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, ηρεμεί τις νευρικής φύσεως ημικρανίες και τους πονοκεφάλους και έχει ευεργετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος καθώς μειώνει την πίεση. Καθώς, δεν περιέχει καφεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων του πεπτικού, ενώ είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού, όπως κρυολογήματα που συνοδεύονται από πυρετό, γρίπη, βρογχίτιδα, καταρροή, βήχας κλπ.

Τρόπος χρήσης: Ρίχνουμε ένα κουτάλι του φαγητού σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10-15 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε 1-2 φορές την ημέρα. Αν θέλουμε το γλυκαίνουμε με μέλι.

Naturally caffeine free & Vegan
Συσκευασία 25γρ. Αποδίδει 13 φλιτζάνια ρόφημα.

Δείτε επίσης

Θρούμπι (Savory) 100gr satureja hortensis
€ 3,90
Σεντέλα (Yδροκοτύλη) 100gr centella asiatica
€ 6,90
Αγκινάρα (Artichoke) 100gr Cynara cardunculus
€ 3,90
Αρτεμισία (Mugwort) 100gr Artemisia Vulgaris
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή