Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2776
Είδος Εκχυλίσματα Βοτάνων
Βάρος 10 ml
Ονομασία lycium chinense
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση United Kingdom
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα Goji Berry είναι γνωστό για την εκπληκτική περιεκτικότητα του σε βιταμίνες. Περιέχει πάνω από 18 διαφορετικά είδη αμινοξέων και βιταμινών όπως Β1 και Ε, β-καροτένιο (περισσότερο από τα καρότα), καθώς και μέταλλα όπως σίδηρο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και φώσφορο. Το εκχύλισμα Goji Berry θεωρείται ως ένα από τα πλέον αντιοξειδοτικά συστατικά που υπάρχουν στη φύση και προστατεύει την επιδερμίδα από τη πρόωρη γήρανση καθώς και από εξωγενείς παράγοντες (ατμοσφαιρική ρύπανση, συνέπειες ακτινοβολίας UV κ.ο.κ.

Το εκχύλισμα Goji Berry θα το βρείτε σε πάρα πολλά καλλυντικά σκευάσματα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ο κύριος ρόλος του είναι η αντιγήρανση.

Το εκχύλισμα Goji Berry είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

Δείτε επίσης

Μουριά (Mulberry) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Morus Alba
€ 4,90
Αλθαία (Marshmallow) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Althaea officinalis
€ 4,90
Γκίνγκο (Gingo) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body ginkgo biloba
€ 4,90
Λεβάντα (Lavender) Εκχύλισμα 10ml Nature & Body Lavandula angustifolia
€ 4,90
Επιστροφή στην κορυφή