Τσίλι 10ml

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1303
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Colombia
Ονομασία Capsicum annuum
Ημερομηνία λήξης 10-2021
Το αιθέριο έλαιο του Τσίλι προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Capsicum annuum, το οποίο θεωρείται ενδημικό κάποιων περιοχών της Νότιας και Βόρειας Αμερικής. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα είδος "καυτερής" πιπεριάς .

Το αιθέριο έλαιο του Τσίλι περιέχει την ουσία Capsaicin, η οποία θεωρείται πως αντιμετωπίζει τις φλεγμονές της επιδερμίδας και η οποία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση μυικών πόνων καθώς και πόνων που σχετίζονται με την αρθρίτιδα. Στην ουσία, το αιθέριο έλαιο του Τσίλι θεωρείται ισχυρά αναλγητικό.

Το αιθέριο έλαιο του Τσιλι θεωρείται ιδανικό για την παρασκευή λαδιών μασάζ για την αντιμετώπιση των μυικών πόνων. Συνήθως δεν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια - θα το βρείτε σε πολλές "συνταγές" που αναφέρονται στην "υπερφόρτιση" του οργανισμού από αθλητικές δραστηριότητες (after training massage) και αποτελεί το "μυστικό συστατικό" των επαγγελματιών μασέρ που εξειδικεύονται στη χαλάρωση των αθλητών.

Το αιθέριο έλαιο Τσιλι έχει αρκετά έντονη μυρωδιά και δεν συνίσταται για χρήση σε άτομα με "υπερευαίσθητη" επιδερμίδα.

Το αιθέριο έλαιο Τσιλι της Ethereal Nature είναι 100% καθαρό και προέρχεται από τη Κολομβία - από περιοχή που θεωρείται πως διαθέτει μία από τις καλύτερες ποικιλίες Chilli στο κόσμο.

Δείτε επίσης

Μάραθος 10ml foeniculum vulgare
€ 4,90
Δάφνη 10ml pimenta racemosa
€ 5,90   € 3,90
Λεμόνι Τεϊόδεντρο Ancient Wisdom 10ml leptospermum petersonii
€ 3,90
Μαύρο Πιπέρι 5ml Πόσιμο by Terpenic Labs piper ni grum
€ 9,90
Μπούχου (Buchu) 10ml agathosma betulina
€ 39,90
Επιστροφή στην κορυφή