Τσίλι 10ml

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1303
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Βάρος 10 ml
Προέλευση Colombia
Ονομασία Capsicum annuum
Ημερομηνία λήξης 10-2024
Το αιθέριο έλαιο του Τσίλι προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Capsicum annuum, το οποίο θεωρείται ενδημικό κάποιων περιοχών της Νότιας και Βόρειας Αμερικής. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα είδος "καυτερής" πιπεριάς .

Το αιθέριο έλαιο του Τσίλι περιέχει την ουσία Capsaicin, η οποία θεωρείται πως αντιμετωπίζει τις φλεγμονές της επιδερμίδας και η οποία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση μυικών πόνων καθώς και πόνων που σχετίζονται με την αρθρίτιδα. Στην ουσία, το αιθέριο έλαιο του Τσίλι θεωρείται ισχυρά αναλγητικό.

Το αιθέριο έλαιο του Τσιλι θεωρείται ιδανικό για την παρασκευή λαδιών μασάζ για την αντιμετώπιση των μυικών πόνων. Συνήθως δεν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια - θα το βρείτε σε πολλές "συνταγές" που αναφέρονται στην "υπερφόρτιση" του οργανισμού από αθλητικές δραστηριότητες (after training massage) και αποτελεί το "μυστικό συστατικό" των επαγγελματιών μασέρ που εξειδικεύονται στη χαλάρωση των αθλητών.

Το αιθέριο έλαιο Τσιλι έχει αρκετά έντονη μυρωδιά και δεν συνίσταται για χρήση σε άτομα με "υπερευαίσθητη" επιδερμίδα.

Το αιθέριο έλαιο Τσιλι της Ethereal Nature είναι 100% καθαρό και προέρχεται από τη Κολομβία - από περιοχή που θεωρείται πως διαθέτει μία από τις καλύτερες ποικιλίες Chilli στο κόσμο.

Δείτε επίσης

Τζίντζερ 10ml zingiber officinale
€ 5,90
Γαρυφαλλο Φυλλο Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs eugenia caryophyllus
€ 8,90
Νεράτζι 10ml citrus aurantium var. amara
€ 4,40
Σανταλόξυλο Amyris 50ml amyris balsamifera
€ 31,60
Ρόδο 5% σε Τζοτζόμπα 50ml rosa centifolia
€ 34,90
Επιστροφή στην κορυφή