Φασκόμηλο 12ml Αmygdalea

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8573
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 12 ml
Εταιρεία Αμυγδαλέα
Προέλευση Hellas
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Ονομασία salvia officinalis
Το Φασκόμηλο (Sage), επιστημονική ονομασία Salvia Officinalis, είναι ένα πολυετές, θαμνώδες φυτό, το οποίο συναντάται κυρίως σε ξηρούς και πετρώδεις τόπους της ελληνικής υπαίθρου.

Το αιθέριο έλαιο Φασκόμηλο της εταιρείας amygdalea προέρχεται από την απόσταξη του βοτάνου και των ανθών του και έχει ένα γλυκό, ποώδες άρωμα το οποίο αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα.
Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, το αιθέριο έλαιο Φασκόμηλο διαθέτει βακτηριοκτόνες, μυκητοστατικές και ιοστατικές ιδιότητες, ενώ συστήνεται από τους αρωματοθεραπευτές σε περιπτώσεις κατάθλιψης, άγχους και αϋπνίας καθώς φαίνεται ότι ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Επιπλέον θεωρείται ότι συμβάλει στη μείωση των εξάψεων, των νυχτερινών εφιδρώσεων, της ευερεθιστότητας, των πονοκεφάλων και των ζαλάδων.

Επίσης, έρευνα Βρετανών επιστημόνων των πανεπιστημίων Newcastle και Northumbria, έχει καταδεέξει ότι το έλαιο φασκόμηλου ενισχύει τη λειτουργία της μνήμης και τη συγκέντρωση. Τέλος, προστιθέμενο (2-3 σταγόνες) σε λάδι μασάζ ή σε γαλάκτωμα σώματος. δύναται να ανακουφίσει από τους μυϊκούς πόνους, την οσφυαλγία, τη δυσκαμψία του αυχένα, τις κράμπες και τη δυσμηνόρροια, ενώ αν προστεθεί σε σαμπουάν, για να ζωντανέψει το φυσικό χρώμα των μαλλιών, χωρίς να καταστρέφει την τρίχα και να επιβαρύνει το δέρμα με επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Το αιθέριο έλαιο του Φασκόμηλου συνδυάζεται εξαιρετικά με Περγαμόντο, Γεράνι, Ρίγανη, Λεβάντα, Πεύκο, Λιβάνι, Σανταλόξυλο, Γιασεμί και Λεμόνι, δημιουργώντας μοναδικές αρωματικές συνέργιες.

100% αδιάλυτο αιθέριο έλαιο

Προσοχή!
-Να διατηρείται σε δροσερό και σκιερό μέρος
-Να μην χρησιμοποιείται αδιάλυτο στο δέρμα
-Κρατήστε το μακριά από παιδιά

Η εταιρία Amygdalea ιδρύθηκε τον Μάιο του 2014 στο Βόλο με σκοπό την παραγωγή 100% φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξίας, χωρίς καμία πρόσμιξη ή επεξεργασία και με πρώτες ύλες αποκλειστικά ελληνικές.

Δείτε επίσης

Ρόδο 3ml Βοῒου Κοζάνης rosa damascena
€ 59,90
Ευκάλυπτος (Eucalyptus) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body eucalyptus globulus
€ 3,00
Ευκάλυπτος Bio Πόσιμος 10ml Terpenic Labs eucalipto globulus
€ 7,90
Merry Christmas Synergy 5ml Terpenic Labs
€ 4,90
Λεβάντα Βουλγαρίας (Lavender) 10ml Ancient Wisdom Lavandula angustifolia
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή