Πλουμέρια 5% σε Χοχομπα

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2577
Είδος Αιθέρια Έλαια
Υλικό Διάλυμα 5%
Προέλευση Costa Rica
Βάρος 10 ml
Ονομασία plumeria alba
Ημερομηνία λήξης 10-2021
Το αιθέριο έλαιο Πλουμέριας (Frangipani) παράγεται απο το άνθος του φυτού Plumeria (Plumeria Alba), της οικογένειας Apocynaceae, με τη μέθοδο της απόσταξης ατμού. Η Πλουμερία είναι ένα όμορφο τροπικό φυτό που κατάγεται από τις θερμές περιοχές των Νήσων του Ειρηνικού, τη Νότια Αμερική, την Καραϊβική και το Μεξικό. Διαθέτει παχιά, σαρκώδη φύλλα και εντυπωσιακά λουλούδια με υπέροχο, μεθυστικό άρωμα και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το αιθέριο έλαιό του είναι ένα ανοιχτό κίτρινο, διαυγές υγρό με γλυκό, φρουτώδες, εξωτικό άρωμα.

Οι αρχαίοι Ινδοί αποκαλούσαν το φυτό Πλουμέρια "Δέντρο της Ζωής" και πίστευαν οτι σχετίζεται με την πνευματική υπόσταση του ανθρώπου. Το αιθέριο έλαιο Frangipani χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, λόγω της αναζωογονητικής επίδρασής του στο σώμα και την ψυχή. Το άρωμά του προκαλεί μια βαθιά εσωτερική κάθαρση, γαλήνη και αρμονία. Προάγει το θάρρος, την αυτογνωσία, την αυτοεκτίμηση και το αίσθημα της εμπιστοσύνης στα θετικά συναισθήματα. Η εισπνοή του αρώματός ανακουφίζει άμεσα από το άγχος και χαλαρώνει το νευρομυϊκό σύστημα.

Εκτός από την επίδρασή του σε ψυχικό επίπεδο, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του φυτού το έχουν καταστήσει ένα πολύτιμο συστατικό στη φαρμακοποιία, για την ανακούφιση των φλεγμονών, της κεφαλαλγίας, του πόνου στην πλάτη κ.α. Χρησιμοποιείται επίσης σε πολλά προϊόντα περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών, καθώς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο ξηρο δέρμα και τα άτονα-ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το αιθέριο έλαιο Frangipani συνδυάζεται καλά με Υλάνγκ Υλάνγκ, Πατσουλί, Κέδρο, Λεβάντα και Περγαμόντο.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των αιθέριων ελαίων.

  Δείτε επίσης

Δάφνη Ιωαννίνων από Κίτσος pimenta racemosa
€ 6,90
Κάμφορα Λευκή 10ml cinnamomum camphora
€ 4,90
Νάρδος 10ml Nardostachys Jatamansi
€ 16,90
Πεύκο 50ml pinus sylvestris
€ 12,80
Μαύρο Πιπέρι 10ml Πόσιμο by Terpenic Labs piper ni grum
€ 15,90
  Επιστροφή στην κορυφή