Frisk Synergy 5ml Terpenic Labs

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8993
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Εταιρεία Terpenic Labs
Προέλευση Spain
Δημιουργήστε μία μοναδική ατμόσφαιρα φρεσκάδας, δροσιάς και ασύλληπτης καθαριότητας, πλήρως απαλλαγμένης από ιούς, βακτήρια, μύκητες και άσχημες οσμές με την υπέροχη αρωματική συνέργια Frisk Synergy της εταιρίας Terpenic Labs.

Το Frisk Synergy περιέχει ένα αναζωογονητικό μείγμα εσπεριδοειδών και βοτανικών αιθέριων ελαίων όπως: τεϊόδεντρο, λεμονόχορτο, περγαμόντο μέντα, λεμόνι, ευκάλυπτο, πεύκο, κέδρος, φασκόμηλο, λεβάντα, οι αρωματικές νότες των οποίων θα συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία ενός ήρεμου και χαλαρού περιβάλλοντος χωρίς μικρόβια και δυσάρεστες μυρωδιές.

Τα άρωμα των εσπεριδοειδών σε συνέργια με την μέντα και τη λεβάντα συμβάλλουν στην καταπολέμηση της έντασης και του στρες, ανεβάζουν τη διάθεση και αναζωογονούν νου και σώμα. Ο ευκάλυπτος επιδεικνύει σημαντική τονωτική δράση, ενώ ο κέδρος ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική δύναμη και προσφέρει πνευματική διαύγεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το λεμονόχορτο και το τεϊόδεντρο θεωρούνται σημαντικά φυσικά απολυμαντικά, ενώ το πεύκο συνδυαστικά με τις φρέσκες νότες του γλυκού φασκόμηλου καθαρίζει, τονώνει και ανανεώνει την ατμόσφαιρα του χώρου.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη. Η ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο διάχυσης.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή για παιδιά κάτω των 7 ετών. Εάν παίρνετε φάρμακα ή υποφέρετε από μακροχρόνια ασθένεια, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας.
Αποφύγετε την επαφή καθαρού αιθέριου ελαίου με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Περιέχει: Tea Tree, Lemongrass, Pergamot, Mint, Lemon, Eucalyptus, Pine, Cedarwood, Sage και Lavender.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

Συσκευασία: φιάλη 5ml

Δείτε επίσης

Ελεμί (Elemi) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body canarium luzonicum
€ 14,90
Πιμέντο (Allspice) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body Pimenta Officinalis
€ 9,90
Θυμάρι 12ml Amygdalea Thymus Vulgaris
€ 9,90
Μοσχολέμονο (Λάιμ-Lime) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus aurantifolia
€ 17,60   € 14,40
Ιεροβότανο Πόσιμο 10ml Terpenic Labs Salvia sclarea
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή