Πνευματική Διαύγεια (Clarity Blend) 10ml Nature & Body

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2849
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Nature & Body
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Barcode 5200431903870
Προέλευση United Kingdom
Το Clarity Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την αύξηση της επαγρύπνησης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να είναι σε "ετοιμότητα", συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των δραστηριοτήτων τους.

Το Clarity Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας(aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους έχουν να εκτελέσουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, στους επαγγελματίες οδηγούς (που πρέπει να έχουν οξυμένες αισθήσεις), σε όσους έχουν να δώσουν εξετάσεις, σε εκείνους που πηγαίνουν για κάποια συνέντευξη εργασίας, στους καλλιτέχνες, τους αθλητές κ.ο.κ. Σε όλες δηλαδή τις περιπτώσεις όπου απαιτείται η μέγιστη διαύγεια, προσοχή και ετοιμότητα.

Το Clarity Blend στηρίζει τη δράση του σε 3 αιθέρια έλαια. Το Περγαμόντο που καταπολεμά τη νευρικότητα και το άγχος, το Γκρέϊπφρουτ το οποίο είναι γνωστό πως επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα αυξάνοντας την ενέργητικότητα και την εγρήγορση, το το οποίο συμβάλει στην αυτοσυγκέντρωση και τη Μέντα η οποία βοηθάει στο να παραμένει κανείς "focused" και να έχει "καθαρό μυαλό".

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Clarity Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Ηρεμία Σκύλων (Doggy Calm Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Αυτοπεποίθηση (Confidence Blend) 10ml Nature & Body
€ 6,90
Δυσοσμία Σκύλων (Doggy Odor Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Έκρηξη Κίτρου (Ciyrus Fresh Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή