Διαλογισμός (Meditation Blend) 10ml Nature & Body

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3010
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903788
Προέλευση United Kingdom
Το Meditation Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την υποστήριξη των ασκήσεων διαλογισμού ή/και των δραστηριοτήτων που απαιτούν τη χρήση διαλογισμού προκειμένου να ολοκληρωθούν με τον ιδανικό τρόπο.

Το Meditation Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας (aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με τη yoga, τις πολεμικές τέχνες, τον επαγγελματικό αθλητισμό, τεχνικές όπως η μέθοδος σίλβα, ολιστικές θεραπείες, τεχνικές stress management κ.ο.κ. Το Meditation Blend συμβάλει στη διαδικασία καθαρισμού του νου και εντείνει την αυτοσυγκέντρωση.

Το Meditation Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Το Πατσουλί που θεωρείται πως συμβάλει στο διαλογισμό καθώς εξυψώνει το πνεύμα και ενισχύει την ενόραση, την Κανέλα που θεωρείται πως προωθεί τη ψυχική ανάταση, το Λιβάνι το οποίο συμβάλει στην είσοδο σε κατάσταση διαλογισμού και το Μύρο το οποίο θεωρείται πανίσχυρο έλαιο αυτοσυγκέντρωσης, χαλάρωσης και "ξεκαθαρίσματος" οραμάτων (clairvoyance).

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Meditation Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.
Επιστροφή στην κορυφή