Αυτοπεποίθηση (Confidence Blend) 10ml Nature & Body

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3013
Είδος Μείγματα Αιθερίων Έλαιων
Βάρος 10 ml
Υλικό Μείγμα Αιθερίων Έλαιων
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431903764
Προέλευση United Kingdom
Το Confidence Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της προσωπικής αυτοεκτίμησης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναλάβουν και να εκπληρώσουν επιτυχημένα τις δραστηριότητες τους και που απλά δεν αισθάνονται τη βεβαιότητα πως "μπορώ να τα καταφέρω".

Το Confidence Blend μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο στα μενταγιόν αρωματοθεραπείας (aromatherapy pendants). Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους έχουν αναλάβει να εκπληρώσουν ιδιαίτερα απαιτητικές και δύσκολες εργασίες και που θεωρούν πως αυτές ενδέχεται να ξεπερνούν τις δυνάμεις τους. Σε όλες δηλαδή τις περιπτώσεις όπου απαιτείται υψηλή αυτοπεποίθηση για την επίτευξη ενός ή περισσοτέρων στόχων.

Το Confidence Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Το Γκρέϊπφρουτ το οποίο θεωρείται πως προάγει τις θετικές σκέψεις και την αυτοπεποίθηση, το Νερατζόφυλλο το οποίο θεωρείται πως συμβάλει στην ανάδειξη των εσωτερικών δυνάμεων του ατόμου, το Σανταλόξυλο το οποίο θεωρείται πως συμβάλει στη δημιουργία της αίσθησης πως κάποιος "πατά γερά στα πόδια του" και το Βασιλικό ο οποίος προσφέρει συναισθηματική δύναμη και ενέργεια.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Confidence Blend απλά ρίξτε 3-4 σταγόνες στον αρωματιστή σας ή 1-2 σταγόνες στο pendant αρωματοθεραπείας σας. Κάθε μπουκάλι των 10ml περιέχει περίπου 200 σταγόνες.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Ethereal Nature έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθάρα και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Παράσιτα Σκύλων (Doggy Bugs Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Διαλογισμός (Meditation Blend) 10ml Nature & Body
€ 8,90
Απώθηση Σκόρων (Moth Away Blend) 10ml Nature & Body
€ 5,90
Επιστροφή στην κορυφή