Λεβάντα Bio Κοζάνης 10ml Life secrets

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4990
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση Hellas (Kozani)
Ονομασία Lavandula angustifolia
Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας της εταιρίας Life secrets είναι 100% φυσικό, παράγεται από άνθη γνήσιας Λεβάντας (Lavandula Angustifolia), τα οποία καλλιεργούνται με απόλυτα φυσικό τρόπο στην Ξηρολίμνη Κοζάνης. Έχει ένα γλυκό και δροσερό άρωμα μεσαίας αρωματικής νότας.

Το αιθέριο έλαιο Λεβάντας διαθέτει σημαντικές αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητες. Ανακουφίζει εγκαύματα, - συμβάλλει στην αποφυγή σχηματισμού φυσαλίδων, - μικρές γρατσουνιές και κοψίματα. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη δερματίτιδα και κάθε φλεγμονή του δέρματος. Σε περιπτώσεις ακμής μειώνει το οίδημα, την φλεγμονή και εντέλει τον κίνδυνο της λοίμωξης που μπορεί να οδηγήσει σε ουλές. Ανακουφίζει από τον πόνο των μυών, από διαστρέμματα, καθώς και κράμπες ποδιών και περιόδου.

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για σωματική και πνευματική χαλάρωση και ευεξία. Βοηθάει στην καταπολέμηση της νευρικότητας, της μελαγχολίας, της ατονίας, της κατάθλιψης, της αϋπνίας, του άγχους, της υπερδιέγερσης και της υπερκινητικότητας. Καταπολέμα κρυολογήματα και βήχα και ανακουφίζει τα συμπτώματα του άσθματος (κάντε ελαφριά εντριβή ή εισπνοές).

Ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες και κούραση (κάντε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή του μετώπου, στους κροτάφους και στον αυχένα). Επιπλέον, είναι εντομοαπωθητικό και σκοροκτόνο, ενώ καταπραΰνει τα τσιμπήματα των εντόμων. Χρησιμοποιείται και ως οργανικός διαλύτης, ο οποίος βοηθάει να απομακρυνθούν λίπη, κόλλες και χρώματα από διάφορες επιφάνειες. Προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας στο σιδέρωμα, σε μαλακό σαπούνι, στο σαπούνι πλυντηρίου και σε άλλα προϊόντα καθαρισμού και απολαύστε ένα αξεπέραστο αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας.

Δείτε επίσης

Κανέλα Φλοιός (Cinnamon Bark) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body cinnamomum zeylanicum
€ 9,90
Λεμόνι (Lemon) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body citrus limonum
€ 4,20   € 3,00
Χαμομήλι Ρωμαϊκό (Roman Chamomile) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body anthemis nobilis
€ 19,90
Παλμαρόζα Bio Πόσιμη 10ml Terpenic Labs cymbopogon martinii
€ 8,90
Ρόδο (Rose) 5% σε Τζοτζόμπα Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body rosa centifolia
€ 39,60
Επιστροφή στην κορυφή