Grand Tour Μείγμα Κέδρος και Περγαμόντο 10ml Ancient Wisdom

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9213
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796572342
Η οδήγηση αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μας. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που μπορεί να γίνει πολύ κουραστική, ιδιαίτερα σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος ή κατά την διάρκεια ενός πολύωρου οδικού ταξιδιού. Για τις περιπτώσεις αυτές λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου είναι ό,τι χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον χώρο του αυτοκινήτου σας σε μια όαση χαλάρωσης και γαλήνης και να απολαύσετε τόσο εσείς όσο και οι συνεπιβάτες την διαδρομή, περισσότερο για το ταξίδι και όχι μόνο για τον προορισμό.

Το αιθέριο έλαιο για διαχύτες αυτοκινήτων Grand Tour της εταιρείας Ancient Wisdom αποτελεί μία συνέργια που αποπνέει ηρεμία και φρεσκάδα, βασισμένη σε αιθέρια έλαια κέδρου και περγαμόντου, τα οποία διαθέτουν ευεργετικές ιδιότητες για την σωματική και ψυχική υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Το αιθέριο έλαιο του Κέδρου (Cedarwood Atlas ή Atlantica) προέρχεται από την επεξεργασία του ξύλου του δέντρου Cedrus Atlantica. Την ονομασία του τη πήρε από την περιοχή στην οποία ευδοκιμεί, τα όρη Atlas τα οποία αποτελούν τμήμα της Αλγερίας και του Μαρόκου. Το αιθέριο έλαιο του Κέδρου Atlantica έχει ευχάριστη ξυλώδη αναζωογωνητική μυρωδιά (balsamic, woody) και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται τόσο στην αρωματοποιεία, όσο και στη βιομηχανία παρασκευής σαπουνιών.

Το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας του φρούτου. Έχει ευχάριστο και δροσερό άρωμα, στο οποίο υπερισχύουν γλυκές, λεμονώδεις, δροσερές νότες, ενώ παράλληλα διαθέτει ποικίλες θεραπευτικές ιδιότητες. Σε ψυχολογικό επίπεδο, διαθέτοντας αντικαταθλιπτικές ιδιότητες θεραπεύει τη συναισθηματική ένταση, το στρες και το άγχος, ανυψώνει την διάθεση και προσφέρει αισιοδοξία και δύναμη.

Διάχυση: Χρησιμοποιήστε 3-4 σταγόνες στον διαχύτη της επιλογής σας.
Να φυλάσσεται σε κλειστό δοχείο, προστατευμένο από το φως, καθώς και σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Δείτε επίσης

Λεμονόχορτο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs cymbopogon flexuosus
€ 7,90
Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus reticulata
€ 19,60
Τεϊόδεντρο Bio Πόσιμο 10ml Terpenic Labs melaleuca alternifolia
€ 9,90
Πεύκο (Pine) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body pinus sylvestris
€ 4,90   € 3,90
Μαϊντανός (Parsley) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body petroselinum sativum
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή