Γκρέιπφρουτ Bio Πόσιμο 10 ml Terpenic Labs

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5089
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Προέλευση Spain
Ονομασία citrus paradisi
Barcode 8436553160939
Εταιρεία Terpenic Labs
Το γκρέιπφρουτ - επιστημονική ονομασία Citrus paradisi - αποτελεί τον καρπό του ομώνυμου οπωροφόρου δέντρου της οικογένειας των Ρουτιδών (Rutaceae), το οποίο καλλιεργείται κυρίως στη Βόρεια Αμερική, τη Βραζιλία, τις Αντίλλες και το Ισραήλ.
Το αιθέριο έλαιο grapefruit εξάγεται από την απόσταξη του φλοιού του φρούτου και έχει ένα δροσερό, γλυκόξινο, τονωτικό άρωμα. Τα κύρια μόρια της χημειοτυπικής του σύστασης είναι: τα Σεσκιτερπένια : D- Limoneno (Λιμονένιο) σε ποσοστό πάνω από 90%, μία πραγματικά πανίσχυρη αντιοξειδωτική ουσία, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τη δράση των ελευθέρων ριζών.

To πόσιμο αιθέριο έλαιο grapefruit της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντική απολυμαντική αντισηπτική, διουρητική, λεμφοτονωτική, διεγερτική και ορεκτική δράση. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση λοιμώξεων του παχέος εντέρου, του στομάχου, του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών. Επιπλέον, είναι ευεργετικό για τις στοματικές και οφθαλμικές λοιμώξεις, καθώς και για τις μολύνσεις του δέρματος. Παράλληλα, ενισχύει την κυκλοφορία της λέμφου, αποτοξινώνει και μειώνει την κατακράτηση υγρών (ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας), ενώ είναι ιδιαίτερα τονωτικό για όλα τα συστήματα οργάνων που λειτουργούν στο σώμα μας, προάγοντας τη συνολική υγεία του οργανισμού. Επιπλέον, ασκεί χαλαρωτική δράση στο μυαλό, προκαλεί θετικά συναισθήματα και ανακουφίζει από την κατάθλιψη και το άγχος, ενώ είναι και ένα πολύ καλό απεριτίφ, καθώς η χρήση του, όπως φαίνεται, αυξάνει σημαντικά την όρεξη. Τέλος, οι αντισηπτικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας και την αποσυμφόρηση των φραγμένων πόρων (εξωτερική χρήση). Χώρες προέλευσης: Ισραήλ, Βραζιλία, Η.Π.Α

Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ αναμειγνύεται πολύ καλά με περγαμόντο, λεμόνι, δενδρολίβανο, γεράνι, λεβάντα και έλαιο Palmarosa. Προσοχή! Ανήκει στα αιθέρια έλαια των εσπεριδοειδών και μπορεί να προκαλέσει φωτοευαισθησία (εξωτερική χρήση). Δεν συστήνεται τους 3 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Πορτοκάλι (Orange) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus cinensis
€ 12,00
Μανταρίνι Πράσινο 10ml Aroflora citrus reticulata blanco
€ 8,90
Θυμάρι Θουγιανόλη Πόσιμο 5ml Terpenic Labs Thymus Vulgaris
€ 24,90
Μανταρίνι Κόκκινο (Tangerine) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body citrus reticulata
€ 19,60
Κέδρος Κόκκινος (Cedarwood Virginian) Αιθέριο Έλαιο 50ml Nature & Body juniperus virginiana
€ 17,60
Επιστροφή στην κορυφή