Αρτεμισία Πόσιμο 10ml by Terpenic Labs

Τιμή e-shop:
€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5019
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 10 ml
Ονομασία Artemisia Vulgaris
Προέλευση Spain
Υλικό 100% Καθαρό Αιθέριο Έλαιο
Barcode 8436553160120
Η Artemisia herba-alba, ή λευκή αψιθιά, είναι ένας πολυετής θάμνος της οικογένειας Asteraceae, ο οποίος αναπτύσσεται συνήθως στις ξηρές στέπες των μεσογειακών περιοχών της Βόρειας Αφρικής (Σαχάρα Μαγκρέμπ), της Δυτικής Ασίας (Αραβική Χερσόνησος) και της Νοτιοδυτικής Ευρώπης και φτάνει τα 20-40cm ύψος. Τα φύλλα του φυτού είναι έντονα αρωματικά και καλύπτονται με λεπτά αραχνοειδή τριχίδια που αντανακλούν το φως του ήλιου δίνοντας στον θάμνο ένα γκριζωπό χρώμα.

Το αιθέριο έλαιο Mugwort (White) λαμβάνεται από την απόσταξη των βλαστών του φυτού Artemisia herba-alba και έχει αξιόλογες αρετές. Οι κυριότερες αρωματικές ουσίες του είναι: η α - β-θουνόνη, (κετόνες) και η καμφορά. Η θεραπευτική αξία του φυτού ήταν γνωστή στη λαϊκή ιατρική πολλών πολιτισμών ήδη από την αρχαιότητα. Οι Βεδουίνων στην έρημο του Negev χρησιμοποιούσαν τη λευκή αψιθιά για την αντιμετώπιση των εντερικών παρασίτων, ενώ στην ιρακινή λαϊκή ιατρική την χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία του σακχαρώδους διαβήτη. (Υπάρχει μεγάλος αριθμός μελετών και στις μέρες μας που καταδεικνύει την θεραπευτική δράση του φυτού στην αντιμετώπιση του σακχαρώδους διαβήτη).

Το αιθέριο έλαιο Mugwort (White) της εταιρίας terpenic labs είναι ένα εξαιρετικό προϊόν με σημαντικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, αντιβακτηριακές, ανθελμινθικές, αντισπασμωδικές, και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Συστήνεται για την αντιμετώπιση εντερικών διαταραχών (λόγω παρασίτων στον εντερικό σωλήνα), στομαχικών πόνων και εμμηνορροϊκών κραμπών, καθώς ηρεμεί εσωτερικά τα όργανα και σταματά τους σπασμούς. Επιπλέον, δρα κατά των μικροβιακών λοιμώξεων, του βήχα και του πυρετού, ενώ είναι και ιδιαίτερα τονωτικό και μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τα συμπτώματα της αϋπνίας.
Χώρα προέλευσης: Μαρόκο. Πωλείται σε συσκευασία 10ml

Προσοχή! Η λευκή αψιθιά έχει υψηλό ποσοστό κετονών (thujone), γι 'αυτό και πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή. Μην χρησιμοποιείτε το αιθέριο έλαιο κατά τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Τα αιθέρια έλαια είναι η ζωή, η καρδιά και η «ψυχή» του φυτού, η ζωική του δύναμη, η «βιοενέργειά του». Η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτατη απορρόφησή τους από τον οργανισμό, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην άμεση ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και ως εκ τούτου και στην ολιστική προαγωγή της υγείας και της ευεξίας του ανθρώπου.

Το εργαστήριο terpiniclabs ιδρύθηκε το 2012 στην Ισπανία από νεαρούς επιχειρηματίες και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της επιστημονικής αρωματοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η εφαρμογή όλων των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της έρευνας με στόχο την παραγωγή προϊόντων, τα οποία βασίζουν την ευεργετική τους δράση σε φυσικά ενεργά συστατικά, - κυρίως αιθέριων ελαίων βοτανικής προέλευσης αλλά και βιοχημικώς καθορισμένων, αλλά και φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας.

Τα πόσιμα αιθέρια έλαια της terpiniclabs είναι 100% φυσικά βιολογικά σκευάσματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Μπορούμε να τα λαμβάνουμε είτε προληπτικά, αφού ως προβιωτικά, τονώνουν άμεσα τον οργανισμό μας είτε και θεραπευτικά σε περίπτωση, ίωσης, γρίπης ή κρυολογήματος. Κάθε αιθέριο έλαιο διαθέτει όμως και επιπλέον ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Δείτε επίσης

Ρόδο 5% σε Τζοτζόμπα 10ml rosa centifolia
€ 9,90
Γκρέιπφρουτ Bio Πόσιμο 10 ml Terpenic Labs citrus paradisi
€ 11,90
Δάφνη 50ml pimenta racemosa
€ 14,90
Γκρέϊπφρουτ 10ml citrus paradisi
€ 4,90
Πατσουλί 50ml pogostemon cablin
€ 37,90   € 23,60
Επιστροφή στην κορυφή