Μελισσόχορτο Ανθόνερο 150ml Κίτσος

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4779
Είδος Ανθόνερα
Προέλευση Hellas
Ονομασία melissa officinalis
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Κίτσος
Το ανθονερο Μελισσόχορτου είναι το καθαρό, απεσταγμένο νερό που παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου έλαιου του μελισσόχορτου (English Melissa).

Το Μελισσοχορτο αποτελεί βασικό συστατικό στα περισσότερα ακριβά προϊόντα περιποίησης προσώπου. "Ξυπνάει" το δέρμα και συμβάλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση και στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το ανθονερο το πρωί (πριν βγείτε από το σπίτι), για να αναδείξετε το πρόσωπο σας. Είναι σχεδόν "απαραίτητο" σε περιπτώσεις που έχετε κουραστεί ή ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ. Αναμείξτε το με ανθονερο λεβαντας για καλυτερα αποτελεσματα.

Όλα τα ανθονερα που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρά. Δεν περιέχουν καμία απολύτως χημική ουσία, συντηρητικά ή πρόσθετα. Είναι όλα Organic (αποτέλεσμα βιολογικής καλλιέργειας). Τα ανθονερα περνάνε από φίλτρο UV για την απομάκρυνση βλαβερών ουσιών και φτάνουν σε εσάς σε απόλυτα καθαρή μορφή.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ανθοιαμάτων.

Ανθόνερα:
Ιδανικά για την προσωπική υγιεινή αλλά και για την φροντίδα του σπιτιού, τα ανθόνερα είναι ιδιαίτερα χρηστικά και αποτελεσματικά προϊόντα, κατάλληλα για καλλυντική, αλλά και αρωματική χρήση. Τονώνουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν, αρωματίζουν και αναπλάθουν την επιδερμίδα. Αντικαθιστούν επάξια την τονωτική λοσιόν, ενώ μπορούν να προστεθούν και σε συνταγές σπιτικών καλλυντικών, αλλά και στο ξέπλυμα των μαλλιών, για θρέψη και τόνωση. Επιπλέον, χρησιμεύουν και στον αρωματισμό του χώρου, αλλά και στο φρεσκάρισμα των ρούχων στο σιδέρωμα.
Ανθόνερα από συγκεκριμένα φυτά χρησιμοποιούνται στην μαγειρική και την σπιτική ζαχαροπλαστική.

Δείτε επίσης

Λευκό Τσάι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body Camellia sinensis
€ 3,90
Αμαμελίδα Ανθόνερο 100ml Nature & Body Hamamelis virginiana
€ 3,90
Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml Κίτσος
€ 7,90
Δάφνη Ανθόνερο 150ml Κίτσος pimenta racemosa
€ 4,90
Άγριο Καρότο Ανθόνερο 150ml IkariaNature daucus carota
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή