Ροδόνερο Διπλής Απόσταξης Νοπών Ροδοπετάλων 100ml Rodonia

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7614
Είδος Ανθόνερα
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Οικοτεχνεία Σακελλάρη Βαρβάρα
Το Τριαντάφυλλο θεωρείται το κατεξοχήν σύμβολο της αγάπης και της ομορφιάς. Από την αρχαιότητα, τα προϊόντα που παράγονταν από ροδοπέταλα ήταν ιδιαίτερα πολύτιμα και χρησιμοποιούνταν τόσο για καλλυντική όσο και για θεραπευτική χρήση.

Ροδόνερο υψηλής ποιότητας με την υπογραφή της ελληνικής εταιρίας Rodonia. Ένα προϊόν διπλής απόσταξης νωπών ροδοπέταλων από τριανταφυλλιές της ποικιλίας Rosa damascene με την παραδοσιακή μέθοδο της υδροαπόσταξης.

Το ροδόνερο είναι ένα προϊόν με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό. Λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε φλαβονοειδή, τανίνες και βιταμίνες A, Β3, C, D και E επιδεικνύει σημαντική αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, αντιβακτηριακή, τονωτική και καταπραϋντική δράση.

Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους του δέρματος ακόμη και για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα, διατηρεί τη ισορροπία του φυσικού ph, κρατάει το δέρμα λαμπερό, απαλό και λείο, καταπραΰνει τα σημάδια της κούρασης και τους ερεθισμούς, μειώνει τις κοκκινίλες, την ερυθρότητα και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και αποτρέπει τη δημιουργία νέων, προλαμβάνει και λειαίνει τις ρυτίδες, συμβάλλει στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος, ανακουφίζει από πολλούς τύπους δερματίτιδας, όπως ψωρίαση, έκζεμα κ.α., προλαμβάνει και θεραπεύει την ακμή, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί και σε τσιμπήματα εντόμων, ανακόπτοντας το αίσθημα της φαγούρας και μειώνοντας τη φλεγμονή. Σημαντική είναι και η δράση του ως καλλυντικό ηλιοθεραπείας, καθώς προλαμβάνει και καταπραΰνει τα ηλιακά εγκαύματα, ενώ μειώνει και τον κίνδυνο από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Επιπλέον, το ροδόνερο αναζωογονεί, ενυδατώνει και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ βοηθάει στη μείωση της πιτυρίδας, καθώς και στη θεραπεία των φλεγμονών στο τριχωτό της κεφαλής. Ως βασικό συστατικό στην αρωματοθεραπεία, λειτουργεί ως ελαφρύ ηρεμιστικό, βελτιώνοντας τη διάθεσή μας, αλλά και ως αντικαταθλιπτικό συμβάλλοντας στη μείωση του άγχους στον οργανισμό, ενώ είναι και ισχυρό αφροδισιακό με πλούσιες διεγερτικές ιδιότητες.

Επίσης, είναι κατάλληλο ως βάση για make up αλλά και ως setting spray, ενώ είναι ιδανικό και για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα (after shave). Τέλος, συμπληρώνοντας μια μικρή ποσότητα ροδόνέρου σε έλαιο βάσης - ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο - μπορείτε να παρασκευάσετε λοσιόν καθαρισμού /ντεμακιγιάζ.
Μετά την χρήση δεν χρειάζεται σκούπισμα, δεν είναι χημικό!
Ιδανικό και για παιδιά.
100ml.

Δείτε επίσης

Ρίγανη Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Aetheleon origanum compactum
€ 14,90
Πορτοκάλι Βιολογικό Ανθόνερο 100ml Nature & Body citrus cinensis
€ 3,90
Ροδόνερο Τζουμέρκων 150 ml Κίτσος
€ 7,90
Άγρια Ρίγανη Ανθόνερο 150ml IkariaNature origanum onites
€ 8,90
Λεβάντα Ανθόνερο 200ml Βοῒου Κοζάνης Lavandula angustifolia
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή