Freesia (Φρέζια) 10ml Ancient Wisdom

€ 2,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1781
Είδος Αρωματικά Χώρου
Βάρος 10 ml
Barcode 5055796537235
Προέλευση United Kingdom
Εταιρεία Ancient Wisdom
Τα Αρωματικα Έλαια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο σε "λύχνους" καύσης και αρωματιστες χώρου.

Στη βιοτεχνική και τη βιομηχανική παραγωγή χρησιμοποιούνται ως αρώματα στη κηροποιεία και τη σαπωνοποιεία.

Αν και δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες όπως τα Αιθέρια Έλαια, εντούτοις τα εκπληκτικά τους αρώματα τα έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή ως αρωματικα χώρου. Η ποικιλία των Αρωματικων Ελαίων είναι πραγματικά ατελείωτη. Βότανα, λουλούδια, φρούτα και "εξωτικές" συνθέσεις δημιουργούν έναν τεράστιο πραγματικά κατάλογο από μυρωδιές που ξεσηκώνουν σώμα και πνεύμα. Οι ιδιότητες τους είναι κυρίως "ψυχολογικές", καθώς το κάθε άρωμα μεταφέρει και ένα ξεχωριστό "μήνυμα" στο νου και τη καρδιά.

Το Αρωματικο Έλαιο Φρέζια (Freesia), έχει μία διαφορά από τα περισσότερα έλαια που στηρίζονται σε "λουλούδια" για το άρωμα τους. Το άρωμα του είναι πολύ περισσότερο διακριτικό, με την ένταση της "γλυκύτητας" που χαρακτηρίζει τα άνθη να είναι χαμηλότερη και πολύ πιο ανεπαίσθητη. Αυτό κάνει το άρωμα της Φρέζιας περισσότερο φυσικό - ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους, οι οποίοι συχνά "μπουκώνουν" από το έντονο άρωμα των λουλουδιών.

Το αρωματικό έλαιο της Φρέζιας είναι ιδανικό για ολόκληρο το έτος και για όλους σχεδόν τους χώρους. Ενισχύει το αίσθημα της σύνδεσης με το χώρο ("ανήκω" ή "αισθάνομαι άνετα" εδώ) ενώ ταυτόχρονα αφήνει κάποιες "υπόνοιες" αισθησιακής "φύσης". Καταπληκτικό, όταν θέλετε να δημιουργήσετε μία πολύ χαλαρή, ρομαντική ατμόσφαιρα.

Προσθέστε απλά μία μικρή ποσότητα Freesia στο νερό του Oil Burner σας, ανάψτε το ρεσώ και απολαύστε μία "μεταμόρφωση" στην διάθεση των καλεσμένων σας.

Τα Αρωματικα Έλαια που προσφέρονται από το Sensities είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στη παγκόσμια αγορά και κοστίζουν ... ακριβώς όσο πρέπει.

Τα αρωματκά έλαια δεν έχουν θεραπευτικές ιδιότητες - χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον αρωματισμό του χώρου. Είναι συνθετικά και όχι φυσικά αποστάγματα.

Δείτε επίσης

Apple Fresh (Φρέσκο Μήλο) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Peppermint (Μέντα) 10ml by Ancient Wisdom
€ 2,20
Caramel Cream Αρωματικό 10ml Nature & Body
€ 2,50
Summer Rose (Θερινό Ρόδο) 10ml Ancient Wisdom
€ 2,20
Επιστροφή στην κορυφή