Madame Terpène Synergy 5ml Terpenic

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8996
Είδος Αιθέρια Έλαια
Βάρος 5 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία Terpenic Labs
Απολαύστε υπέροχες, εξωτικές, λουλουδένιες μυρωδιές που θα σας μαγέψουν με την Madame Terpène Synergy τη νέα,vintage, αρωματική συνέργια της Terpenic Labs για την γυναίκες που αγαπούν τις κλασικές αξίες.

Η Verbena ηρεμεί, ανακουφίζει από την κούραση, επαναφέρει την αισιοδοξία, τονώνει τη συγκέντρωση, μειώνει το άγχος, το στρες και συμβάλλει σε έναν ήρεμο ύπνο.
Το αιθέριο έλαιο γλυκού και πικρού πορτοκαλιού αναζωογονεί το μυαλό και το σώμα, ανεβάζει τη διάθεση, ενώ παράλληλα καταπολεμά το στρες και το άγχος.
Το υλάνγκ υλάνγκ βοηθάει στην βελτίωση της διάθεσης, την μείωση του στρες, ενώ είναι και εξαιρετικό χαλαρωτικό.
Το γαρύφαλλο προάγει την πνευματική ευεξία.
Το αιθέριο έλαιο της παλμαρόζα έχει τονωτικές και ηρεμιστικές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση του άγχους, του στρες και της αϋπνίας.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε να απολαύσετε το άρωμά του προσθέτοντας μερικές σταγόνες σε ένα διαχύτη. Η ποσότητα του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο διάχυσης.

Προσοχή! Τα αιθέρια έλαια δεν ενδείκνυνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού ή για παιδιά κάτω των 7 ετών. Εάν παίρνετε φάρμακα ή υποφέρετε από μακροχρόνια ασθένεια, συμβουλευτείτε πάντα έναν επαγγελματία υγείας.
Αποφύγετε την επαφή καθαρού αιθέριου ελαίου με τα μάτια και τους βλεννογόνους. Σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης, ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή.

Περιέχει: Exotic Verbena (Litsea cubeba), Palmarosa (Cymbopogon martinii), Sweet Orange (Citrus sinensis), Clau de olor (Eugenia caryophyllata), Bitter orange (Citrus aurantium) και Ylang-ylang.

Σύνθεση: 100% αγνά, φυσικά, ολικά και χημειοτυπικά αιθέρια έλαια πιστοποιημένα με τη σφραγίδα Chemotyped Essential Oil και πιστοποιημένα από την Organic Agriculture.

Συσκευασία: φιάλη 5ml με σταγονόμετρο

Δείτε επίσης

Φασκομηλο 5ml Ikaria Nature
€ 12,90
Ευκάλυπτος Λεμόνι Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body eucalyptus citridora
€ 3,90
Δυόσμος (Spearmint) Αιθέριο Έλαιο 10ml Nature & Body mentha spicata
€ 5,90
Κορίανδρος Πόσιμος 10ml Terpenic Labs coriandrum savitium
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή