Golden Nag Vanilla Αρωματικά Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8216
Είδος Αρωματικά Sticks
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8906022931341
Αφεθείτε στο γλυκό και σαγηνευτικό άρωμα της Βανίλιας και απολαύστε ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τα υπέροχα αρωματικά sticks Golden Nag Vanilla της εταιρείας Vijayshree.
Αυτό το θυμίαμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο για το μαγευτικό και σαγηνευτικό άρωμά του. Η γλυκιά, αισθησιακή ευωδιά της βανίλιας, γνωστή για τις αφροδισιακές της ιδιότητες, είναι ιδιαίτερα ευεργετική στο νευρικό σύστημα, καθώς βοηθά στην αντιμετώπιση της ανησυχίας, της νευρικότητας, της κατάθλιψης και της αϋπνίας, αλλά και στην ανακούφιση από το άγχος και το στρες, αφού έχει αναφερθεί ότι αυξάνει την έκκριση σερατονίνης, της ουσίας που σχετίζεται με την ευεξία και τη χαρά. Παράλληλα δημιουργεί στο χώρο μία μοναδική ατμόσφαιρα σαγήνης που σάς “προσκαλεί” σε ένα μοναδικό αισθησιακό ταξίδι.

Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.
Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.
Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος.
100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή