Golden Nag Patchouli Αρωματικά Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8218
Είδος Αρωματικά Sticks
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8906022930122
Εξερευνήστε έναν μοναδικό κόσμο αισθήσεων με τα υπέροχα αρωματικά sticks Golden Nag Patchouli της εταιρείας Vijayshree και αφήστε τον εαυτό σας να αναβιώσει έντονα συναισθήματα νοσταλγίας, πάθους και χαλάρωσης…

Το θυμίαμα Golden Nag Patchouli είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί φέρνει μια αίσθηση ιερής ζωής. Θεωρείται ένα από τα αγγελικά αρώματα που μάς απελευθερώνει από τους περιορισμούς και τα αρχέγονα φορτία μας. Βοηθά στη σύνδεσή μας με τη Γη και τα προηγούμενα μοτίβα δόνησης που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας. Διώχνει την αρνητικότητα και προωθεί τα καλά όνειρα. Στη φάση της εμβάθυνσης το πατσουλί αυξάνει την ενέργεια σε αισθητηριακά επίπεδα και εξωτερικά πεδία, προκαλώντας τον πνευματικό Εαυτό μας να εμπλακεί στο φυσικό σώμα.
Το γήινο, ανατολίτικο και εξωτικό άρωμά του χαλαρώνει και διεγείρει τις αισθήσεις προσφέροντας “απλόχερα” την εσωτερική γαλήνη που επιζητείτε. Η ξυλώδης, πλούσια, ωμή… σχεδόν, «γόνιμη» μυρωδιά του μετριάζει το άγχος και την κατάθλιψη κι επιπλέον έχει αφροδισιακή επίδραση.

Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.
Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.
Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος.
100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή