Golden Nag Lavender Αρωματικά Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8219
Είδος Αρωματικά Sticks
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8906022931532
Απολαύστε αξέχαστες στιγμές ηρεμίας με τα αρωματικά sticks Golden Nag Lavender της εταιρείας Vijayshree και καθαρίστε το πνεύμα και την ψυχή σας από τις αρνητικές επιρροές της καθημερινότητας.

Το αιθέριο έλαιο που περιέχουν τα φύλλα της λεβάντας είναι σύμφωνα με την παραδοσιακή ιατρική ιδανικό για τη θεραπεία νευρασθενειών. Στην αρωματοθεραπεία, η λεβάντα άρχισε να χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια ως αντίδοτο για την αϋπνία, αφού οι άνθρωποι την τοποθετούσαν σε μαξιλάρια για να εξασφαλίσουν ήρεμο και αδιατάρακτο ύπνο. Πράγματι το μεθυστικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμά της προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που ηρεμεί το πνεύμα, καθαρίζει το μυαλό και χαλαρώνει το σώμα.

Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.
Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.
Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος.
100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή