Golden Nag Olibanum Αρωματικά Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8616
Είδος Αρωματικά Sticks
Μήκος 20,00 cm
Βάρος 15 gr
Προέλευση India
Barcode 8906022931655
Αφεθείτε σε ένα μαγευτικό ταξίδι αισθήσεων με τα υπέροχα θυμιάματα Golden Nag Olibanum από την εταιρεία Vijayshree και νιώστε την ενέργεια να ρέει μέσα στο σώμα μας και να αφυπνίζει το πνεύμα σας. Τα εξαιρετικής ποιότητας θυμιάματα λιβανιού της Vijayshree περιέχουν άρωμα πλουμέριας, ενός εντυπωσιακού καλλωπιστικού φυτού, γνωστό στη Δύση με την ονομασία φραντζιπάνι.

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένα θυμιάματα, φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία αναμειγνύονται με ημι-υγρή ρητίνη, που λαμβάνεται από το δέντρο Ailanthus Malabarica, στο οποίο η τελευταία οφείλει το χαρακτηριστικό κρεμώδες χρώμα της. Το Golden Nag Olibanum είναι επίσης ευρέως γνωστό ως θυμίαμα ευτυχίας καθώς το ευχάριστο, μεθυστικό άρωμά του διεγείρει τις αισθήσεις και μεταβάλλει την διάθεση.

Το λιβάνι (Olibanum) είναι μια αρωματική ρητίνη η οποία συλλέγεται από τον κορμό των δέντρων του γένους Boswellia. Το γένος Boswellia περιλαμβάνει 25 είδη, τα οποία αναπτύσσονται κυρίως σε χώρες της Αραβικής Χερσονήσου, την Ινδία, τη Σομαλία, την Αιθιοπία. Για χιλιάδες χρόνια, η ρητίνη έχει χρησιμοποιηθεί για θρησκευτικές και βασιλικές εκδηλώσεις.
Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.

Προσοχή: Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.

100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα

Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή