Golden Nag Palo Santo Αρωματικά Sticks Χώρου 15gr/15τεμάχια

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8215
Είδος Αρωματικά Sticks
Προέλευση India
Μήκος 20,00 cm
Barcode 8906022930580
Βάρος 15 gr
Αφεθείτε στην μαγευτική εμπειρία που σάς προσφέρουν τα αρωματικά sticks “Golden Nag Palo Santo” της εταιρείας Vijayshree και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχικής ευεξίας.

Το Palo Santo είναι ένα τροπικό δέντρο της Κεντρικής/ Νότιας Αμερικής, το οποίο θεωρείται ιερό. Απαγορεύεται η κοπή του, ενώ και τα φύλλα του ακόμη προστατεύονται. Το κάψιμο του ξύλου του, όταν αυτό έχει αποσυντεθεί, είναι μια ιερή πρακτική που χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες οι αυτόχθονες των Άνδεων και οι Περουβιανοί στις σαμανικές θρησκευτικές και πνευματικές τελετουργίες τους για τον καθαρισμό της αύρας και την αποφυγή των αρνητικών επιρροών, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ευρώπη για την ευρεία χρήση του σε τελετές ευεξίας και πνευματικού καθαρισμού.

Το άρωμα του Palo Santo, ήπιο, ελαφρά ξυλώδες, με ζεστές, γλυκές πινελιές, λέγεται ότι αυξάνει τη θετική δόνηση και μας προετοιμάζει ιδανικά για ένα ταξίδι πνευματικών στιγμών διαλογισμού και περισυλλογής, επιτρέποντας τη βαθύτερη ψυχική σύνδεσή μας με την Πηγή. Επίσης, πιστεύεται ότι ενισχύει τη δημιουργικότητα και φέρνει καλή τύχη σε όσους είναι “ανοικτοί” στις δονήσεις και τη “μαγεία” του.

Οδηγίες Χρήσεως: Ανάψτε την άκρη του stick μέχρι να εμφανιστεί η φλόγα. Μόλις αυτό αρχίσει να φλέγεται, σβήστε και τοποθετήστε το σε μια κατάλληλη βάση.
Μην καίτε περισσότερα από ένα sticks ανά μία ώρα.
Συνιστάται η χρήση αυτών σε καλά αερισμένους χώρους και όχι μικρότερους των 15 τετραγωνικών μέτρων.

Χρόνος Καύσης: Περίπου 30 λεπτά.
Το κουτί περιλαμβάνει 15 γραμμάρια θυμιαμάτων τυλιγμένα στο χέρι συσκευασμένα κατά βάρος.
100 % φυσικό Ινδικό θυμίαμα Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

Για τα προϊόντα της σειράς Golden Nag έχουν επιλεγεί τα καλύτερα μπαχαρικά, βότανα, εκχυλίσματα λουλουδιών, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά προκειμένου να αποδώσουν στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Δείτε επίσης

Root Chakra Incense Wands by Chakra Collection
€ 1,90
Precious Chandan Αρωματικά Sticks Χώρου
€ 1,90
Throat Chakra Incense Wands by Chakra Collection
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή