Μπάομπαπ Λάδι 30ml

Τιμή e-shop:
€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 3078
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 30 ml
Ονομασία adansonia digitata
Το λάδι Baobab (Baobab Oil) προέρχεται από τους σπόρους των καρπών του φυτού Adansonia Digitata, ένα από τα πιο γνωστά δέντρα στην Αφρικάνικη Ήπειρο.

To λάδι Baobab, παρά τις εκπληκτικές ιδιότητες του, δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδόμενο στη χώρα μας. Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, D, E και F, καθώς και σε Omega-3, Omega-6 και Omega-9 λιπαρά. Πέρα από την ενυδάτωση που προσφέρει, θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας, υποστηρίζει την ταχεία αναγέννηση των κυτάρων και καθυστερεί την εμφάνιση και ανάπτυξη των ρυτίδων. Το σημαντικό με το λάδι Baobab είναι πως θρέφει την επιδερμίδα με πολύτιμα συστατικά, χωρίς όμως ταυτόχρονα να φράζει τους πόρους.

Το λάδι Baobab είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών. Διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και τη θρέφει αποτελεσματικά και σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το λάδι Baobab αυτούσιο ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια. Αποτελεί ιδανικό συνθετικό των σπιτικων καλλυντικων και σαπουνιών σας - ειδικά για προϊόντα προσώπου και μαλλιών όπως είναι οι ενυδατικές κρέμες, τα lip balms, τα σαμπουάν και τα Hair Conditioners. Προτιμήστε το για τη περιποίηση της ξηρής, και γερασμένης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους.

Το λάδι Baobab που προσφέρεται από τα Sensities είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες.

Δείτε επίσης

Τριαντάφυλλο Έλαιο 100ml Macrovita
€ 13,90
Μποράγκο Πόσιμο Βιολογικό Λάδι 60ml Terpenic labs oenothera biennis
€ 17,90
Άγριο Τριαντάφυλλο Έλαιο με Ροδόξυλο 100ml Rizes Crete Rosa rubiginosa
€ 14,90
Λάδι Ταμανού (Tamanu) 50ml Haut Segala Calophyllum inophyllum
€ 24,90
Καστορέλαιο 100ml ricinus communis
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή