Καλέντουλα σε Ηλιέλαιο (Hotel Calendula) 50ml Mira

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8393
Είδος Έλαια Βάσης
Βάρος 50 ml
Ονομασία calendula officinalis
Προέλευση France
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Εταιρεία Mira
Barcode 3701243300908
Το δέρμα μας έρχεται καθημερινά σε επαφή με επιβλαβείς παράγοντες. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και οι χημικές ουσίες ερεθίζουν και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα προκαλώντας μας συχνά έντονη δυσφορία. Την λύση έρχεται να δώσει η εταιρεία My Mira με το φυτικό έλαιο Hôtel Calendula, μια πραγματική αποκάλυψη για το εύθραυστο, ξηρό και λεπτό δέρμα.

Εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στη Γαλλία το λάδι " Hôtel Calendula " της My Mira προέρχεται από βιολογικά άνθη κατιφέ και βιολογικό ηλιέλαιο. Τα άνθη καλέντουλας δέχονται την φροντίδα της Céline στην Haute-Marne, η οποία παράγει επίσης το έλαιο μέντας της εταιρείας. Η διαβροχή γίνεται σε βιολογικό ηλιέλαιο, φτιαγμένο από τους Emmanuel και Arnaud.

Η καλέντουλα η φαρμακευτική (Calendula officinalis) είναι φυτό του γένους Καλέντουλα από την οικογένεια των Αστεροειδών (Asteraceae), το οποίο είναι εγγενές στη νότια Ευρώπη. Η καλέντουλα θεωρείται από τα πιο σημαντικά βότανα για την αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων όπως είναι η φλεγμονή ή μόλυνση. Τα άνθη της έχουν αποδειχθεί ευεργετικά στην γρήγορη επούλωση των πληγών, λόγω της αντισηπτικής τους δράσης. Τέλος, το άνθος καλέντουλας έχει θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθούν στην εξομάλυνση των μικροατελειών, όπως ουλές ή μικρά εγκαύματα που προκαλούνται από ακτινοθεραπεία.

Το έλαιο καλέντουλας , πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ωμέγα-9 είναι ιδανικό για την ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος.
Χρησιμοποιήστε το λάδι το βράδυ σε καθαρό, στεγνό και καθαρό δέρμα. Αφήστε να δράσει όλη τη νύχτα, χωρίς να ξεπλυθείτε.
100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία. Συσκευασία: 50ml
Οδηγίες χρήσης:

-Χρησιμοποιήστε την πιπέτα για να απλώσετε μερικές σταγόνες λάδι λεβάντας στην παλάμη σας.
-Ζεστάνετε το λάδι ανάμεσα στα χέρια σας.
-Εφαρμόστε σε σώμα και πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η Mira είναι μία μικρή ομάδα τριών φίλων, των Juliette, Dorian και Andy από τη Γαλλία και τη Μαδαγασκάρη που μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τη γη και τον κύκλο παραγωγής της και διακατέχονται από το ίδιο πάθος για τις φυσικές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα της εταιρίας τους είναι όλα ακατέργαστα, διατηρώντας το μέγιστο της δύναμής τους και η παραγωγή τους γίνεται με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Τέλος, συσκευάζονται στο εργαστήρι της εταιρίας στη Γαλλία, υπό τους αυστηρότερους ελέγχους.

Δείτε επίσης

Σταφυλέλαιο (Grapeseed) Λάδι 100ml Nature & Body vitis vinifera
€ 3,90
Εχινάκεια (Echinacea) Λάδι 100ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 9,90   € 6,90
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 100ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 24,90   € 19,90
Κοκοφοινικέλαιο 100ml Macrovita
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή