Άγγελος της Χάρης

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2190
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Προέλευση United Kingdom
Βάρος 10 ml
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Χάρης, θα σας προσφέρει απλόχερα τα αγαθά που απορρέουν από την Ανώτερη Δύναμη. Θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε τα λάθη του παρελθόντος και θα σας επιτρέψει να συγχωρέσετε τον εαυτό σας. Έτσι, με το ίαμα του Άγγελου της Χάρης, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πιο εύκολα παλιότερα στερεότυπα ή συναισθηματικά εμπόδια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Δύναμης
€ 9,90
Άγγελος της Αγάπης
€ 9,90
Άγγελος της Αλλαγής
€ 9,90
Άγγελος της Σοφίας
€ 9,90
Άγγελος της Συγχώρεσης
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή