Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2203
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Εταιρεία Crystal Herbs
Barcode 5060100562926
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Σοφίας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη προσωπική σοφία που υπάρχει μέσα σας και να σας "δημιουργήσει" εμπιστοσύνη στις δικές σας αποφάσεις. Η πραγματική σοφία προέρχεται από την εμπειρία και τη γνώση, όταν τα στοιχεία αυτά "ερμηνεύονται" όχι μόνο από το νου, αλλά και από τη καρδιά. Με βάση τη "πείρα" σας και με ξεκάθαρο ένα προσωπικό "όραμα", το ίαμα του Άγγελου της Σοφίας θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε "όλα όσα έχετε μέσα σας" προκειμένου να λανβάνετε αποφάσεις που αντιπροσωπεύουν τη "δική σας ζωή".

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή