Άγγελος της Ηρεμίας (Tranquility) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2200
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562896
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Ηρεμίας θα έρθει να σας προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του, στις περιόδους της ζωής σας κατά τις οποίες θα νιώθετε έντονο στρες, άγχος, ταραχή και αγωνία. Πολλές φορές, ενδέχεται να αγχώνεστε για ασήμαντα (τελικά) πράγματα - με αποτέλεσμα να επηρεάζεται, από αυτή την "εσωτερική αναταραχή", ολόκληρη η ζωή σας. Το ίαμα του Άγγελου της Ηρεμίας, θα δρα καταλυτικά, κάθε φορά που θα θέλετε να ξαναβάλετε και πάλι την καθημερινότητά σας, στον δρόμο της γαλήνης, της λογικής και της ηρεμίας.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή