Άγγελος της Δύναμης (Strength) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2199
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562889
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Δύναμης θα αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο, κάθε φορά που νιώθετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν. Πολλές φορές ενδέχεται να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα τέλμα, ότι δεν μπορείτε με κανέναν τρόπο να προχωρήσετε μπροστά. Ο Άγγελος της Δύναμης θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη, μια δύναμη τόσο ισχυρή, που μπορεί να καταφέρει σχεδόν τα πάντα.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή