Άγγελος της Υπομονής (Patience) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2196
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562858
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Υπομονής, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους "σωστούς" ρυθμούς που πρέπει να επικρατούν στη ζωή σας - τόσο σε σχέση τις "απαιτήσεις" που έχετε από τους γύρω σας, όσο και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Η κατανόηση της "υπομονής" θα σας επιτρέψει να "χαλαρώσετε" σώμα και νου και θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε πολύ περισσότερο όλα εκείνα που έχετε σήμερα.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή