Άγγελος της Αλήθειας (Truth) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2202
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Barcode 5060100562919
Εταιρεία Crystal Herbs
Προέλευση United Kingdom
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά ιάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Αλήθειας θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε τη προσωπική εσωτερική αλήθεια και θα σας μάθει να την εκφράζετε με αγάπη - σε κάθε περίσταση. Η πραγματική αλήθεια, σημαίνει "αυτογνωσία" και καθαρή συνείδηση, για όσες πράξεις έχουν γίνει στο παρελθόν. Με το ίαμα του Άγγελου της Αλήθειας, θα καταφέρετε να κατανοήσετε πως η "αλήθεια" και η συνείδησή "αλλάζουν" με το χρόνο και την εμπειρία.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή εξειδικευμένα ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Ομορφιάς (Beauty) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή