Άγγελος της Αποφασιστικότητας (Determination) 10ml Crystal Herbs

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 2136
Είδος Αγγελικά Ανθοϊάματα
Βάρος 10 ml
Προέλευση United Kingdom
Barcode 5060100562766
Εταιρεία Crystal Herbs
Καθένα από τα είκοσι Αγγελικά Ανθοϊάματα, θα σας βοηθήσει να χτίσετε μια γέφυρα μεταξύ του καθημερινού σας κόσμου και της Υπέρτατης δύναμης. Τα Αγγελικά ανθοϊάματα θα σας ενώσουν με το φώς και την ανώτερη συνείδηση. Οι Άγγελοι θα συνδεθούν μαζί σας μέσω των συγκεκριμένων ιαμάτων, τα οποία θα σας βοηθήσουν να φέρετε στην επιφάνεια την θετική ενέργεια που κρύβετε μέσα σας και θα σας γεμίσουν με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Άγγελος της Αποφασιστικοτητας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη και θέληση, ώστε να μπορέσετε να εστιάσετε στο ταξίδι της ζωής. Αυτό θα γίνει, χωρίς ταυτόχρονα να σας "επιτραπεί" να απομακρύνετε την προσοχή σας από εκείνα τα πολύ "σημαντικά πράγματα", που πραγματικά συνεισφέρουν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ο Αγγελος της Αποφασιστικοτητας, θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε την "πραγματική εσωτερική λάμψη" του εαυτού σας.

Όλα τα Αγγελικά Ιάματα έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευμένους θεραπευτές με μακροχρόνια εμπειρία στην ομοιοπαθητική και στη παρασκευή ιαμάτων. Στηρίζονται στις βασικές αρχές της εργασίας του Dr. Edward Bach και στο σκεπτικό πως η "κατανόηση του εαυτού μας" αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε μορφής ίασης.

Μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι και 7 διαφορετικά ανθοϊάματα ή/και κρυσταλλικά ιάματα. Η χρήση των ιαμάτων που προτείνει το Sensities δεν έχει παρενέργειες. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε να τηρείτε τη συνιστώμενη δοσολογία.

Δείτε επίσης

Άγγελος της Σοφίας (Wisdom) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Δόξας (Glory) 10ml Crystal Herbs
€ 9,90
Άγγελος της Χάρης (Grace) 1oml Crystal Herbs
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή